26 Mayıs 2011 Perşembe

Varan - 1 Emenike..

Haftalardır hatta aylardır konuşulan transfer sonunda gerçekleşti ve Nijeryalı forvet Emenike Fenerbahçeli oldu..Verdiği röportajlarda Fenerbahçe'ye gelme isteğini devamlı vurgulayan futbolcu muradına ermiş oldu böylelikle..

Ödenen bonservis tutarı 7milyon euro..4 yıl içinde satılırsa ekstradan 2milyon euro daha vereceğiz Karabük'e..

Özellikle sezonun ilk yarısında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti Emenike..Daha sonra yaşadığı sakatlık yüzünden uzun bir süre oynayamadı ve sezonun 2.yarısını açıkçası verimsiz geçirdi..

Hızı , kuvveeti ile beğeni toplayan futbolcumuzun son vuruşları da iyi bence..Mevcut kadroya baktığımızda sistem değişimi olmayacaksa Emenike iyi bir yedek olacaktır..Genç olması en büyük avantajımız..Skor avantajı yakaladığımız maçlarda daha fazla verimli olacağını düşünsem de içeride kapanan rakiplere karşı özellikle fiziğiyle etkili olabilir..

Semih büyük ihtimal gidici , Gökhan da olası Sezer transferinde takasta adı geçen oyunculardan biri..Güiza'da kesin gidici..Bu transfer sonrası elde 2 forvetimiz var , yerli piyasasına baktığımızda 3. forvetin gurbetçi bir genç olması ihtimallerden biri..Bir diğer ihtimal de A2'den birinin gelmesi , yani Berk..İzleyip göreceğiz 3.forvetimizin kim olacağını..

Asıl arkaya takviyeler gelmeli..Bek yedekleri , yedek stoper ilk hedef olmalı..Hatta yedek stoper gerekirse rotasyonda ilk 11 oynayan stoperleri kesebilecek düzeyde olmalı..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...