18 Mayıs 2011 Çarşamba

İç Saha Kralları Önce Manu Sonra Fenerbahçe..

Şampiyonluğa ulaşan ya da şu an lider olan takımların iç saha performanslarına bir bakalım istedim..Bakalım kim evinde kral kim deplasman fatihi..

Epl şampiyonu Manu evinde kral..Oynadığı 18 maçta 52 puan toplayıp sadece 1 kere berabere kalıp puan kaybetmiş Kırmızı Şeytanlar..Gerçekten müthiş bir performans..Ligde topladığı 77 puanın 52si Old Trafford'tan gelmiş..Uçurum söz konusu..

La Liga'da ise Barca evinde 19 maçta 50 puan toplamış durumda..Ligde topladığı 93 puanın 50si iç saha maçlarından gelmiş..Fazla fark yok Manu'daki gibi..

Serie A şampiyonu Milan ise bu sezon deplasman fatihi olmuş durumda..81 puanla şampiyon olan Milan evinde 19 maçta 43 puan aldı bu sezon..Deplasman fatihi diyorum çünkü takipçisi İnter iç saha maçlarında Milan'dan daha çok puan toplamış durumda..Yani şampiyonu Milano dışındaki maçlar belirlemiş..

Bundesliga'da ise 75 puanla şampiyon olan  Dortmund evinde 40 , deplasmanda ise 35 puan toplamış bu sezon..17 maçta alınan 4 beraberlik ve 1 yenilgi Borussia'nın iç saha kayıpları..

Şu an lider olan takımlara baktığımızda ise Fenerbahçe harika bir iç saha performansı sergiledi bu sezon..17 maçta 14 galibiyet ve 3 beraberlik..17 maçta kalesinde sadece 8 gol gören Fenerbahçe iç saha performansıyla lider , takipçisi Trabzon ise deplasman performansıyla aynı puanlı Fenerbahçeyi takip ediyor..2 takım ligi aynı puanda bitirirse şampiyonu iç saha performansı belirlemiş olacak..

Ligue 1'de ise lider Lille evinde 17 maçta 38 puan almış durumda..5 beraberlik ve 1 yenilgi şampiyonluk adayı bir takım için fazla gibi gözüküyor..


*Man Utd'ın 1 iç saha maçı daha var
**Lille'in 2 iç saha maçı daha var

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...