22 Temmuz 2011 Cuma

Biraz da Futbol..Fenerbahçe - Shakhtar

Tamam adam gibi izlemedik ama izlediğimiz kısımlar için takım hakkında birkaç satır yazmalı di mi..Dün takımın istekli oluşu dikkatimi çekti..Rakibin sertliği karşısında yılmadan oynayışı ve golü istemeleri hoşuma gitti..

Oyunculara bakacak olursak Dia en beğendiğim topçuydu dün..Fit durumda olunca ne kadar etkili olduğunu gösterdi bize..Son paslarda hata yapan takım arkadaşlarına karşı kısa süreli ''küslük'' yaşaması bile hoşuma gitti..Gökhan yine istekli , yine tempolu ve yine cesurdu..Cristian beklediğimizden daha iyiydi..Ofansa her maç bu kadar fazla destek verecekle mutlaka kalmalı..Selçuk ''dm'' görevini yine çok iyi yaptı..Tek pası hızlı yaptığı zamanlarda etkinliği daha da arttı..Emre durgundu..Oyuna önde başlayıp sonra geriye geldi gibi geldi bana , tam izlemediğim için net konuşamıyorum doğal olarak..

Benim izlediğim dakikalarda takımın en kötüsü Caner'di..Defansta 1-2 hamlesi rakip oyuncu kıvrak olmasa direkt penaltılık müdahaleydi..Kolay maçlar dışında bu çocuğu sol bekte fazla oynatmamak lazım..Ona da yazık bize de..

Eğer oynanırsa Sakaryaspor maçında takımı net bir şekilde izleyeceğiz..Ancak dün akşam eksiklere rağmen en azından ben ve benle maçı izleyen arkadaşlarımdan geçer not aldılar..

2 yorum:

Esat Erman dedi ki...

Her ne kadar maçı internetten izlemeye çalıştıysam da,izlediğim bölümlerde oyuncular birbirinden çok uzak oynuyor gibi geldi.

dr imperius dedi ki...

Valla açıkçası ben toplam 10-15 dakika izlemişimdir maçı..Hele maçın başında ilk 10 dakika falan bakamadım sahaya..Sadece gördüğüm dakikalar için yorum yaptım =)

O yüzden sizin yorum daha doğru olabilir..

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...