12 Temmuz 2011 Salı

Lütfen..

Dün açıklanan Tff kararı sonrası hemen herkes Tff'ye ve Kulüpler Birliği'ne tepkili..Özellikle Fenerbahçe taraftarı dışındaki taraftarlar tabi..

Aydınlar'ın açıklamasını bana çok sürpriz gelmedi..Önünde 2 yol vardı..Ya bekleyecek ya da erken karar alıp büyük bir risk alacaktı..Beklemeyi seçti doğal olarak Tff..

Herkes şunu söyleyip duruyor sosyal medyada..''Ya 3-5 ay sonra Fenerbahçe suçlu bulunursa Trabzon'un yenen hakkı ne olacak''..Cl'ye direkt katılma hakkı konuşulan en büyük kayıp olur..Yoksa ha şimdi şampiyon ilân edilmiş ha 6 ay sonra..Aksi durumda bizim uğrayacağımız kaybı kimse konuşmuyor arkadaş..Diyelim ki düşürüldük..Bank Asya'da oynayacağız , yabancılar gidecek , Cl'de oynamayacağız..3-5 ay sonra mahkeme Fenerbahçe temiz derse 2011-12 sezonu için ne yapabilir Tff..Düşünsenize koca sezon çöpe atılacak..Bunu bizden başka dile getiren yok ama ilginçtir..Yabancı basında her gün haberler var bu konuda..Prestijimiz oldukça azaldı..Bunu da konuşan yok..

Başlama tarihi ileri alınsın diyenler de mevcut..Avrupa ön elemeleri için sezonu erken açan takımları düşünen yok ama bu konuda..Antep , Bursa boşu boşuna sezonu erken açmış olacak..

O yüzden bence Tff en mantıklı kararı aldı..İddianame ele gelir , delillere bakılır ona göre karar verilir 2 ay 3 ay ya da 5 ay sonra..Suçlu takımlar ligden düşer lige eksik takımla devam edilir..Sırf Trabzon CL kaybı olacak diye mantıksız öneriler desteklenmemeli..

Biraz mantık arkadaşlar..Sizden istediğimiz tek şey bu..FB düşmanlığı için kıvırmayın..Lütfen..

1 yorum:

tamchee dedi ki...

Federasyon dün almış olduğu kararla(şimdilik!) doğru olanı yapmıştır ve eğer farklı bir karar almış olsalardı bu karar sonrası yapılanlar gibi farklı yorumları beraberinde getirecekti..!! O yüzden en mantıklısını ve riski-tepkisi daha olacagını bildikleri kararı almayı tercih ettiler..!! Zaten TFF şu aşamada elinde belge olmadan ceza verseydi büyük bir yanlışa imza atmış olurdu..!! Ve bu yanlış Turk futboluna ileride çok daha büyük(!) zararlar verebilirdi..!!

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...