22 Temmuz 2011 Cuma

Yeni Başlıyoruz Demiştik !!

Basını kovduk tribünden..İçlerinde masumlar olsa da foto muhabirlerini kovduk sahadan..Yıllardır aman ceza alacağız diyerek kasılmaktan edemediğimiz küfürleri topluca ettik..Fenerbahçe taraftarına el kaldırma şaşkınlığındaki güvenliği kovaladık , içeri yolladık..

İyi de yaptık..

Tribünlerin saldır numaralı saldır saldır tezahüratını duyunca 10 yıl öncesi geldi aklıma..Mesut Yılmaz'a açılan pankartı almaya çalışan polise direnen numaralıya ettiğimiz tezahürat..Fenerium üst'ün ve özellikle KFY'in tepkisi daha maçın başında MUTLU etti bizi..

Özlemiştik bazı şeyleri..

Az bile yaptık inanın..Tüm samimiyetimle söylüyorum bunu..Devamı gelmeli..Şerefsiz basın Saracoğlu'na girememeli..

Bık bık konuşmaya başlamış diğer takım taraftarları..Kimse bizim yaşadıklarımızı yaşamadan , anlamadan yorum yapmasın lütfen..Komik oluyor çünkü..

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Basına kızın kovun, davaya konu olan dedilleri elde etti diye polise kızın, davayı açan savcıya kızın, federasyona kızın, diğer takım taraftarlarına kızın ama sakın ha sakın suçu işleyenlere kızmayın...herkes bize karşı paranoyasının tipik yansıması bu yazdıkların...

dr imperius dedi ki...

Delilleri gördün mü gözlerinle ? Rahatça delilleri elde etti diye polise kızın diyorsun da merak ettim..

Suçu işleyen ? Mahkeme kararı açıkladı da ben mi kaçırdım ??

Adsız dedi ki...

peki sen olmadığını gördün mü ki, belli delillere göre başladı bu soruşturma ve tutuklu yargılanma kararları da o deliller ve ifadelere göre alındı."Suçu işleyen" ifadesi yanlış olmuş haklısın o konuda...ama bu iddalarda ben ne kadar suçlu ifadesi kullanmam yanlışsa ,seninde suçsuz gözüyle görmen de bir o kadar yanlış(bilmiyorum öylemi düşünüyorsun) yani kararlar açıklanmadabn böyle bi tepki vermek, sonra bunu savunmak tuhaf geldi bana.Ne oldu muhabirleri kovalayınca,sahaya inince hakkınızı savunmuşmu oldunuz, dik bi duruş mu sergilemiş oldunuz,ben hiç öyle görmedim izlerken görüntüleri bi grup çapulcu gibi davranan bi topluluk gördüm.

dr imperius dedi ki...

Hukukta aksi ispat edilene kadar herkes suçsuzdur derler..Önce bunuı hatırlatayım sana..

Eski yazılarımı okursan bu konudaki düşüncelerimi bilirsin..Tekrar tekrar yazmaya gerek yok o yüzden..

Suçlu oldukları ispat edilsin o zaman bakarız bazı şeylere..Bir insanı 2-3 ay sonrada asabilirsin , ama şimdi astığın adamı 2-3 ay sonra geri getiremezsin..

Çapulcu lafına gelirsek..Klavye başından bazı şeyleri yazmak kolaydır..Bazı şeyleri yaşamadan ekran başından izleyip gelip 2-3 satır yazmak bizim insanımızın en çok yaptığı şeydir..Yazıda açık açık yazmışım..Son satırı bir daha oku derim..

Adsız dedi ki...

ne yaşıyosunuz abi çok merak ediyorum.Konuyla ilgisi olmayan muhabirlere saldırmak, güvenliklere saldırmak tam da tanımladığım tabire giriyor bence, bunuda klavye delikanlılığına getirmen bi o kadar komik.Mahkeme kararını vermedi ve hukuktada böyle bi söz var doğru,ama bunca tantana da boşuna kopmuyor ,kararların alınmasını beklemek gerçekten en sağlıklı davranış şu anda, ama beklemiyorsunuz ki, suçsuz olduğunu,haksızlık yapıldığını idda eden davranışı savunuyosun.Suçlu çıkarsa bu insanlar, dün geceki davranışları nereye koyacaksın,hala iyi yapmışız diyebilecekmisin

dr imperius dedi ki...

Klavye delikanlığı mı..Valla esas komik olan senin dediklerimden bunu anlaman..

O güvenlikçi taraftara el kaldırırsa öyle kaçmak zorunda kalır işte..

Bunca tantana boşa kopmuyor demek zaten istenilen kamuoyu desteği için yeter..Bu ülkede sen şu sebepten dolayı suçlusun bile denilemeyen insanlar 1000 gündür hapiste..

3.kez yazmayacağım..Daha önceki yazılarımı oku ondan sonra gel yorum yaz burda..Oldukça açık sanırım yazdığım..

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...