2 Ağustos 2011 Salı

Arsenal'e Umut ve Transfer Lazım..

2011-12 sezonunun başlamasına 10 gün kadar bir süre kaldı..İlk 3 hafta oldukça zorlu maçlar oynayacağız ve açıkçası sezona hazır değil gibiyiz..

Wenger ve yönetim transferi sezonu için ''busy summer'' demişti..Ancak ortada Gervinho transferi dışında nokta transfer yok..Transferi sevmeyen bir kulüp olduğumuz doğrudur , ancak başarı için transfer şart iken yapmamamız büyük hata olur..Hala elde 1 ay olduğundan az da olsa umudum var bu konuda..( olası kötü sonuçlar süreci hızlandırabilir )

Transfer sezonunda hemen her gün İngiliz basınında Arsenal haberleri mevcuttu..En çok Nasri ve Cesc haberleri vardı..Cesc'e zaten şaşırmadık ama Nasri büyük sürpriz oldu..Sözleşmesi 2012 sezonu sonunda sona erecek Fransız yıldız hakkında ha gitti ha gidecek haberleri çıkıp durdu..Bu 2 oyuncudan %100 performans alacağımız ummak biraz hayalcilik olur gibime geliyor..Ya 2-3 transfer yapıp onları hırslandırmalı ya da hazır elde teklif varken satmalı..

Sakatlıklardan en çok çeken takım listesinde son 4-5 yıldır hep zirvedeyiz..Sezon başı yaşanan sakatlıklara bakarsak ne yazık ki bu sezon da bu ünvanımızı koruyacağız.. ( theo ve diaby )

Sezon sonu saçmalayan 3 oyuncu vardı..Gitmek isteyen Denilson ve Bendtner ile arada Tottenham formasını giydiğini açıklayan Diaby..Birine zar zor kulüp bulup kiraladık..Diğeri hala teklif bekliyor..Diaby ise sakat..Takviye yapılmadıkça da satılmaz gibi..Taraftarın ya da en azından benim Bendtner ve Diaby'e inancım çok azaldı..

Cole sonrası solda Clichy oynadı yıllarca..Milli takıma kadar yükseldi..Formayı kimseye kaptırmadı evet ama öyle hatalar yaparak bizi yaktı ki gidişine sevindim..Ancak solda sıkıntı olabilir..Clichy bile yetersiz iken en fazla Clichy olabilecek Gibbs var elde..Vermaelen de solda oynayabilir ama stoper takviyesi yapılırsa tabi..

Takımın yedeği olmayan tek ismi Song..Dua edelim ki sakatlanmasın veya ceza almasın..

Şampiyonluk hedefleyen bir takımın kadrosunda bu kadar çok sıkıntı olmaması gerekir..Alternatifsiz oyuncular , takımdan ayrılmak isteyen ama GİDEMEYEN oyuncular , yaz boyu haklarında gidecek diye haber çıkan oyuncular , hala YAPILMAYAN transferler ve kupasız geçen 6 sezon..

Şu an beklemekten başka çare yok..Eylül başına kadar belki gazetelerde çıkan isimlerden bazıları kadroya katılır..Yoksa kupasız geçen sezon sayısı 7ye çıkar ve Wenger tartışılmayı geçtim takımdan bile ayrılabilir..




Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...