13 Ağustos 2011 Cumartesi

Joel Campbell Arsenal'de..

Rvp her takımın hücum hattında görmek isteyeceği forvetlerden biridir..Ona kimsenin hayır diyeceğini pek sanmıyorum..O yüzden ilk 11de en uçta sıkıntımız yok..Peki ya o olmazsa..Mevcut yedeklere baktığımızda Chamakh , Bentner ve Vela var kadroda..Bendtner gitmek istiyor ki ona da pek ne olur kal diyen yok..Vela bir türlü gelişim gösteremedi kadroda yer bulması zor..Yani elde tek yedek Chamakh var..

Hal böyleyken transfer şarttı..Wenger'i az çok tanıdığımız için 25 yaş üstü bir oyuncu pek beklemiyorduk zaten..O da bizi pek yanıltmayarak 19 yaşındaki Kosta Rika'lı Joel Campbell'i transfer etti..

Genç oyuncu 6 kez milli formayı giyip 2 de gol kaydetti..Son 3 ayda önce Concacaf Gold Cup'ta , daha sonra  Copa America 'da ve son olarak da Fifa U-20 Dünya Kupası'nda forma giydi..Wenger onun için oldukça yetenekli yorumunu yapmış..Ve bu genç yaşta uluslararası seviyede oldukça iyi performans sergiledi diyerek de yaz aylarındaki turnuvalarda gösterdiği performansı beğendiğini ifade etmiş..

Tanımadığımız bir oyuncu..Yorum yapacak bilgimiz yok..Tek güvendiğimiz Wenger'in genç oyuncu keşiflerindeki yüksek başarı oranı..


Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...