20 Ağustos 2011 Cumartesi

Spending Some Fucking Money..

Klasik İlk 11'den 3 oyuncunuz eksik..Gibbs , Song , Wilshere..Üstelik maçın başında önemli stoperiniz de sakatlanıp oyundan çıkıyor..Koscielny..Yetmiyormuş gibi büyük umut bağladığını 2 kanat oyuncun da kötü ötesi oynuyor..Ve rakibin de her ne kadar çok iyi olmasa da Liverpool..Tüm bu etkenler birleşince yenilgi kaçınılmaz oldu..

Takımın en iyi 3 oyuncusu Szczesny , Sagna ve Vermaelen'di uzak ara..İdare edenler kısmına ise 3 genci rahatlıkla yazabiliriz..Miguel , Jenkinson ve Frimpong..Vasatlar listesine Rvp ve Nasri'yi ekleyip Ramsey , Theo ve Arshavin için de kötüydüler diyebilirim ..

60lı dakikalarda Arshavin'in pasında Rvp golü atıp misal maçı 1-0 kazansaydık da bu yazıyı yazacaktım emin olun..Onca sakat , cezalı sonrası üstüne 10 kişi kalıp hakem hatası ve büyük şanssızlık sonrası yediğimiz golle yenilmek büyük sorun değil..Esas sorun moral ve öz güven..Ne yazık ki şu an hepsi gitmiş durumda..

Wenger sistem adamı..Ona bu takımın taraftarı olduğum zamandan beri destek verdim vermeye de devam edeceğim..Futbolu ve görev aldığı takımı seven , çıkarlarını düşünen bir hocamız var..Herkes konuşuyor ama bu takım 3-4 sene büyük borçlarla boğuştu..Herkesin Rus , Arap patronları euroları dökerken takımlarına biz kendi yağımızla kavrulduk hep..Ve hiçbir zaman en azından ilk 4 dışına düşmedik , hep Cl'de oynadık..Kupayı dert etmedik ulan dedik o da gelir zamanı gelince..Ancak gençleşme başladığında bile bu kadar moralsiz , öz güvensiz bir takım görmemiştim sahada..

Açık konuşayım..Udinese maçında işimiz zor..Ancak hafta sonu Manu maçında işimiz daha da zor..Fark yemek uzak ihtimal değil..Olası bir Cl'den elenme ve üstüne Manu yenilgisi bu takımı dibe götürür ve işte o zaman biteriz..

Peki Wenger ne yapmalı..Bir kere sezonun ilk hedef maçı Udinese maçı..O yüzden ne yapıp edip turu geçmemiz lazım..Sonra ise mutlaka takımdakilere beyler biz şampiyonluk istiyoruz dedirtecek ''1'' nokta transfer şart..Bakın 3-4 ü geçtim sadece 1 diyorum..Nasri kalacak gibi..Hazard gibi bir adam alındı mı takım en azından morallenir direnç gösterir..O zaman ışık olur..Ama bunlar olmazsa 2011-12 bitsin diye dua ederiz..

Wenger benim için önemli bir adamdır..Ciddi anlamda müthiş sevgi , saygı beslerim ona karşı..Zeki adamdır..Bunları eminim o da görüyordur..Ve umuyorum ki gerekeni yapacaktır..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...