12 Eylül 2010 Pazar

Arsenal 4 - Bolton 1..eksiklere rağmen harika skor..

Dün maçı izleyemedim..O yüzden pek yorum yapamayacağım,ancak Van Persie,Nasri,Theo Walcott,Sagna,Vermaalen ve Clichy gibi ilk 11in 6 oyuncusu eksik iken alınan 4-1lik sonuç harika..

Maça Almunia-Eboue,Koscielny,Squillaci,Gibbs-Song,Cesc,Wilshere-Tomas,Arshavin,Chamakh ilk 11yle başladık..6eksiğe rağmen ciddeen güzel kadro..Sakatlık belasını bu sene fazla yaşamazsak gerçekten son yılların en iddialı kadrosuna sahibiz bu sene..İlk golümüzü atan yeni transfer Koscielny yediğimiz golde de büyük hata yapmış..Blackburn maçında da yediğimiz golde hatası vardı..Sanırsam Vermaalen'in dönüşüyle yedek olarak oturcaktır ilerleyen maçlarda..

Chamakh'ın golleri hoşuma gidiyor..4maçta 2gol oldu daha ama en az 15 gol atacağına inandığım bir forvet..Vela da oyuna sonradan girip golünü attı dün..Vela'dan beklenti büyüktü henüz cevap verebilmiş değil beklentimize ama attığı goller ona moral olacaktır ve performansına olumlu katkıda bulunacaktır..

4maçta 10puan olduk..Chelsea'yi takibe devam..Manu'nun puan kaybı güzel oldu..Haftaya Sunderland maçı var deplasmanda..Zor maç ancak artık bu tür maçlarda kayıp yaşamamamız lazım..Chelsea maçına kadar puan kaybı yaşamamak şart..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...