8 Eylül 2010 Çarşamba

gene sakatlık gene Arsenal..geçmiş olsun Theo..

Yıllardır sakatlıklar kabusumuz olmuştur..Her sezon başlangıçında şampiyonluk kadar sakatlığın pek olmadığı bir sezon dileriz Arsenal taraftarı olarak..Ancak ne yazık ki bu sene de sakatlıklar kabusumuz olmaya başladı bile..

Önce tam form tutmuşken Nasri sakatlandı Liverpool maçında..1ay boyunca formasından uzak kalan Nasri'nin dönüşü yakın..Blackpool maçını kazasız geçerken deplasmanda oynadığımız Blackburn maçında bu sefer de Van Persie'yi kaybettik..Geçen sezonun büyük bölümünü sakat geçiren ve yokluğunu fazlasıyla hissettiğimiz Van Persie'nin bu sefer de en az Ekim ayının ortalarına kadar sahalardan uzak kalacağı açıklandı..Her milli maç arasında mutlaka sakatlık yaşama uğursuzluğuna sahip bir takım olarak dün gece sakatlanan Theo Walcott'a hem üzülüp hem de şaşırmadık açıkçası..Şaşırmama olayı sakatlıklara alıştığımızdandır!!! Theo'nun sakatlandığı pozisyona bakmak bile zor gerçekten,içim gider böyle pozisyonlarda..

Neyse ki çok ciddi değilmiş sakatlık..Maç sonu Capello  Bbc'ye verdiği demeçte Theo ile konuştuğu ve sakatlığın ciddi olmadığını belirtmiş ve 2hafta olmayacağını eklemiş..

Maç sakatlıklarında cidden üstümüze yok..3starımız da bu sezon maç sakatlığı yaşadı..Yani artık bu fazlasıyla canımızı yakmaya,sıkmaya başladı..Çözümü olmayan durumlarla sık sık karşılaşmak cidden kötü..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...