14 Eylül 2010 Salı

Şampiyonlar Ligi heyecanı başlıyor..A grubu



Avrupa hatta dünya futbolunun klüpler düzeyinde en büyük turnuvası olan Şampiyonlar Ligi bu akşam oynanacak 8maçla start alıyor..Ülkemizi son şampiyon Bursaspor'un temsil edeceği Cl'nin yayın hakkı gene Star tv ve Dsmart platformunda..A-B-C-D gruplarında oynanacak 8maça kısaca göz atalım..Önce A grubu..


Geçtiğimiz yıl Hollanda Ligi'ni 1. bitirip tarihinde ilk defa şampiyon olan Twente Cl macerasına evinde son şampiyon İnter maçı ile başlıyor..İnter'in geçen seneye göre en büyük kaybı Mourinho,bunu önceki yazılarımda da belirtmiştim..Oynadıkları resmi maçlarda takımın geçen seneye göre kötü futbol oynadığını da açıkça gördük..Ancak ne olursa olsun İnter deplasmanda da olsa Twente karşısında maçın favorisidir..


Sampdoria'yı eleyip gruplara kalan Werder Bremen ile Young Boys'u eleyip gruplara kalan Tottenham'ın mücadelesinde favori ev sahibi Bremen..Geçtiğimiz sezon Arsenal defansında beraber oynayan Silvestre'nin Bremen Gallas'ın da Tottenham formasıyla bu sefer karşı karşıya oynayacak olmaları ilginç olmuş..Werder'de Per Mertesacker bu akşam yok,Naldo ve Pizarro'nun da oynamama ihtimali var,konuk Tottenham'da ise Defoe ve Dawson sakatlıkları yüzünden yoklar,Modric ise net değil..Evinde oldukça iyi oynayan ve gollü galibiyetler alan Bremen,formsuz ve sezona kötü başlayan Tottenham karşısında 3puanı alacaktır..

A grubuna genel olarak bakacak olursak beklenen İnter'in liderliği Bremen ve Tottenham'ın 2.lik mücadelesi içinde olmaları..Bu yüzden bu akşam ki Bremen-Tottenham maçı oldukça önemli..Grup tahminim İnter 1,Bremen 2 şeklinde..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...