13 Mart 2011 Pazar

Fenerbahçe-Konyaspor maç öncesi..

4 maçlık zorlu viraj öncesi son kağıt üzerinde kolay maçımıza çıkıyoruz bu akşam..İkinic yarının başlamasıyla birlikte 7de 7 yapan takımımızın bu akşamki rakibi Konyaspor..Hedef farklı bir galibiyetle alınacak 3 puan..

Gökhan ve Selçuk'un sakatlığı üzerine Santos ve Lugano da cezalı olunca takımda eksik sayısı arttı..Bazı haber kanallarında ve gazetelerde muhtemel kadrolarda Gökhan ilk 11 de yazsa da ben onun bu maçta da oynamaması gerektiğini düşünüyorum..Tamamen düzelsin , iyice dinlensin..Eğer oynamazsa Bekir-Yobo-İlhan(Bilica)-Caner'den oluşan efsane bir geri 4 lü sahada olacak bu akşam..Umarım yedeklerimiz performanslarıyla bizi utandırırlar..

Yabancı kontejyanı sıkıntısı olmayacağından Selçuk yokken Emre-Cristian ikilisini izleriz Konya maçında..Mehmet her zamanki yerine yani sağ tarafa geçerken solda da Dia'yı izleriz..Yani ön tarafımızda bir sıkıntı yaşamayız bu akşam..

Konyaspor'un ligden düşme tehlikesi var, muhtemelen de düşecekler..Plânlama olmadan bir takımın nasıl başarısız olduğu konusuna en büyük örnektir kendileri..Alınan sayısız ''vasat'' oyuncu ile ligde kalma düşüncesinin yanlış ve boşa olduğu bir kez daha ispatlanıyor..Ligden düşen ve lige yeni çıkan takımlar için en güzel 2 örnektir Konya ve Karabük..Hedef model Karabük olmalı ki düşünün yükselişi kolay olsun ya da lige çıkış 1 senelik değil kalıcı olsun..Yılmaz Vural'ın takımı pek sanmıyorum ki kapansın bu akşam..3 puan almaları şart onun için saldıracaklardır..

Kolay geçeceğini inandığım bir maç..Tek şart 90 dakika boyunca ciddiyeti bozmamamız..İlk golü erken bulursak 4-5 rahat olur diyorum..Derbi öncesi de morallenmiş oluruz..

Lig tarihinde 23 kez oynayıp tam 22 galibiyet almışız Konyaspor'a karşı..Aldığımız 1 yenilgi de şampiyonluk ilanı sonrası oynanan formalite maçındaydı..23 maçta 77 gol atmışız..Yani Konya maçlarımız gollü geçiyor..
şampiyonluk yakışır..bu büyük taraftara..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...