10 Mart 2011 Perşembe

Tüpteki gazlar fazla kafa yapmış..

Sahaya çıkan hakemlerin belirli talimatlarla görev yaptıklarını örnek vermek gerekirse; Beşiktaş-Trabzonspor müsabakasında oyuncumuz İsmail Köybaşı’na yapılan ve dört hafta sahalardan uzak kalmasına sebep olacak kasti hareket görmemezlikten gelinmiş, yine oyuncumuz Simao Sabrosa’nın attığı nizami gol sayılmayıp, rakip takımın oyuncusu Burak Yılmaz’a yapılan bariz penaltı verilmemiştir. Böyle bir zihniyetin sahaya beraberlik skoru talimatı ile çıktığı aşikârdır. 

Öte yandan, tüm bu kasıtlı hareketlere, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün "Dünya Kulübü" olma yolunda diğer kulüpleri geçtiğinin açıkça farkedilmesi, ayrıca bu konuda duyulan haset ve kıskançlığın bariz bir şekilde ortaya çıkması neticesinde başvurulduğu da tarafımızdan memnuniyetle farkedilmektedir. 

Beşiktaş'ın yaptığı açıklamadan bazı satırları paylaşmak istedim..Olur da aklınıza la bu adam niye bu konuda hiç yazmadı şeklinde soru işaretleri kaldıysa diye..

Böyle düşüncelere sahip insanları ciddiye almak mümkün mü..Fenerbahçe'ye Bjk-Ts maçında bize Bjk galibiyeti mi daha çok yarar yoksa beraberlik mi..Yani ilkokula giden bir çocuk bile buna rahatlıkla galibiyet diyecekken bu açıklamayı yazan zihniyet beraberlik demiş..Ya kafaları güzeldi ya da bazı sorunlar var bünyede belli..

Ama esas bomba alt satırda..Tamam hocalarının ve 2-3 yabancı oyuncusunun popülerliği fazla yurt dışında..Özellikle de Guti-Q7..De 2 transfer yaptın diye dünya kulübü olacaksan ohoo boşa uğraşıyoruz biz tesisle, Avrupa kupasında bir üst tura çıkmakla falan..Alalım 2 oyuncu olsun bu iş..Bi de bu yolda bizi ve kabul edelim ki başarılarıyla bizden önde olan Gs'yi geçmişler..Çekemiyormuşuz onları..

İşte bu yüzden ciddiye almadım bu açıklamayı..Bir gazla düşünülmede yazıldığı belli..Hedef de Federasyon değil, tamamen Fenerbahçe..Aman zamanı geldi ben de konuşayım sonra taraftarım bana kızmasın moduyla yazılmış..He deyip geçin beyler..

1 yorum:

Taci YALÇIN dedi ki...

Aynı tespiti friendfeed'de yapmıştım. Beşiktaş, son zamanlarda "resmi olarak" fazla saçmalamaya başladı.

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...