2 Mayıs 2011 Pazartesi

Arsenal 1 - Man Utd 0..

Fenerbahçe maçı için stata doğru yol alında derbiyi kaçırdık doğal olarak..Gerçi ilginçtir bu izleyemeyip kazandığımız 4. maç falan oldu sanırsam..Bende mi acaba sorun diye düşünmüyor değilim hani..

Cesc'in sakatlığı sonrası Ramsey ile başlamışız maça..Özetlere baktığımda iki takımın da pozisyonları vardı maçta..Ramsey'in anlatılanlara bakılırsa gol atmakla kalmayıp iyi de oynadığını öğrendim..Tam da dün Cesc satılmalı mı satılmamalı mı tartışması yapmıştık ki üzerine Cesc'siz bir orta saha ve iyi oynayan Ramsey gördük..Hani cevap gibi oldu sorumuza sanki..

Oldukça kötü geçen Nisan ayı sonrasında bu maçın ne yazık ki anlamı pek kalmadı bizim için..Nisan ayı boyunca daha evimizde Manu maçı var onu kazanırsak öndeyiz , 1 puan gerideyiz , kafa kafayayız vb yorumlar yaparken şimdi ise derbiyi kazandık diyebiliyoruz..O kadar saçma puan kayıpları yaşadık ki 2010-11 sezonunun 2. yarısında..Şampiyonluk gene elimizden kaçtı..Doğrudur 3 maç kala hala ''matematiksel'' şansımız var..Ancak 2-3 maç öncesi bizim için sezon bitti diyen biri olarak pek kendimi kandırmak gibi düşüncem yok..Yeni hedef 2.lik olmalı artık..Gerçi Manu yerine Chelsea olursa acım biraz hafifler..

Dün Manu karşısında ilk 11 başlayan orta 5 limizin ( 4-5-1 ) yaş ortalaması 22'ydi..Evet evet o kadar gençtik dün..Nasri-Theo-Song-Wilshere ve Ramsey..En büyüğü 24 yaşında olan bir orta sahamız vardı dün..Bu takımda potansiyel oldukça fazla..Ama nokta transferler mutlaka yapılmalı..

İlk 11 : Szczesny - Sagna , Djourou , Koscielny , Clichy - Song , Wilshere , Ramsey , Nasri , Theo - Rvp

Oyuncu Değişiklikleri : Arshavin dk.46 ( Nasri ) , Squillaci dk.69 ( Djourou ) , Eboue dk.78 ( Theo )

Gol : Ramsey dk.56

Seyirci : 60,107

Topla Oynama : %46


Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...