6 Mayıs 2011 Cuma

Blog Önerileri -1

Twitter kullanıcıları bilir Cuma günleri #ff günüdür , yani listenizdeki takipçilerinize takip etmeleri için bazı kullanıcıları önerirler..Benzer uygulamayı ben de blogumda yapmayı düşündüm ve bugün uygulamaya geçmeye karar verdim..Şunun şurasında 8-9 aylık spor blogu geçmişimiz var ve ulaşabildiğimiz kitle sınırlı.. ( Malum BİY'den atıldık =) ) Ancak gene debiz yapalım tavisyelerimizi , belki diğer bloglara bir katkım olur..

Her hafta 1 blog paylaşmayı düşünüyorum..Ancak ilk haftaya özel 2 blog paylaşacağım sizinle..İlki kendimin kurucusu ve yazarı da olduğum Arsenal Fc Türkiye Blogu..Haberler , araştırma yazıları , istatistikler , maç künyeleri yer alıyor blogda..Aslında o da çok yeni , kuralı daha 1 ay yeni oldu ve gelişmeye açık bir blog..Özellikle yeni sezona daha sağlam bir şekilde gireceğiz o blogtada..



İkinci blogumuz bir Göztepe blogu..Kurucusu ve yazarı Mert kardeşimizi Twitter sayesinde tanıdım..Sıkı bir Göztepe fanatiği kendisi..Blogunda da doğal olarak bolca Göztepe haberi , yazısı okumanız mümkün..2.ligdeyken bile oldukça aktif olan blogun Göztepe'nin gelecek yıl  Bank Asya'da mücadele edecek olmasıyla daha da aktif olacağına inancım tam..Özellikle maç yazıları bekliyoruz Mert kardeşimizden.. http://mertprlant.blogspot.com/

2 yorum:

feneraki dedi ki...

Selamlar,

Blog paylaşımı için kendi blogumu öneriyorum; eğer uygun görürseniz ve yayınlarsanız sevinirim. Teşekkürler

www.futbolik.net

dr imperius dedi ki...

Kafamda bir sıralama var öneriler için , sizin blogunuzu da bu bölümde paylaşacağım..İlgi için teşekkür ederim..

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...