9 Mayıs 2011 Pazartesi

Epl'de Kim Düşer Kim Kalır..


37.Hafta

Arsenal-Aston Villa
Blackburn-Man Utd
Blackpool-Bolton
Sunderland-Wolves
B'ham City-Fulham
Wigan-West Ham

38.Hafta

Aston Villa-Liverpool
Man Utd-Blackpool
Stoke-Wigan
Tottenham-B'ham
West Ham-Sunderland
Wolves-Blackburn

Büyük liglerde düşenlerin belli olmadığı tek lig Premier Lig şu anda..Serie A'da , Ligue 1'de , Bundesliga'da ve La Liga'da en az 1 takım mutlaka düşmeyi garantilemiş durumdayken Epl'de hala belirsizlik mevcut..

2 haftalık fikstür ve puan durumu ortada..Aday 7 takımdan 3ü alt lige düşecek..Bu 7 takımdan en çok şansı olan takım Aston Villa , en az şansı olan ise West Ham..

Villa'nın puan avantajı söz konusu doğru ama oynayacağı rakiplerin zorluğu da ortada..Londra deplasmanı olmasa da en kötü evinde Liverpool maçından mutlaka puan alacaklardır..Tabi Arsenal orta sahasındaki eksikler devam ederse Londra'da bile işi bitirebilirler..

Aslında 2 maç düşen takımları belirlemede direkt etkili olacaktır..İlki Wigan-West Ham maçı..Yenilgiyi geçtim beraberlik halinde bile West Ham lige %95 veda edeceğinden açık futbol oynayacağından gollü ve zevkli bir maç izleyeceğiz diye düşünüyorum..

İkinci maç Wolves-Blakcburn..Bu maçın önemi aslında 37.hafta oynanacak maçlara da bağlı..2 takımın da kümede kalmayı garantilemiş olarak bu maça çıkma ihtimali de var..Ama tehlike devam ediyorsa son hafta oldukça heyecanlı bşr maç izleyeceğiz..Favori tabiki de Wolves..

West Ham , Blackburn , Wigan ve Blackpool'dan 3ünün düşeceğini düşünüyorum..Blackpool eğer bu hafta kazanırsa banko ligde kalır diye de ekliyorum..

1 yorum:

steven_stiffler dedi ki...

Wolves düşmesin de, hangisi düşerse düşsün. Wolves güzel takım.

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...