1 Mayıs 2011 Pazar

Fenerbahçe - İbb Maçı Öncesi..

Kaldı 4 maç..Bu maçların her biri final maçı olduğundan şu maç kolay bu maç zor demek mümkün değil..En basitinden geçen hafta oynadığımız Buca maçını hatırlayalım..3-1 geriye düştüğümüz maçın ilk 60 dakikasında top oynamayan , mücadele etmeyen bir Fenerbahçe vardı sahada..O yüzden artık maç öncesi tahmin yapmak cidden zor..

Bugün ne bekliyorum onları söyleyeyim sadece..Coşkulu bir taraftar..Artık evimizde kalan 2 maçta da taraftarın sazı eline alması gerekiyor..Sezonun 2. yarısında oynadığımız maçlara bakarsak tribünün genel performansı idare eder ,ama bugün derbi havasında olmalıyız..Coşkumuzla takımı itmeli , İbb'yi de panikletmeliyiz..

Maça hızlı ve hırslı başlayan bir Fenerbahçe bekliyorum..Son 2 haftadır bize yaşattıkları stresi yaşatmasınlar bugün istiyorum ve umuyorum..Geçen hafta gerideyken Buca'ya pozisyon ve hızlı konrtaya çıkma şansı verdik bolca..Unutmamak gerekir ki İbb ligin en iyi kontracı 2-3 takımından biri..İlk devrede fişi çekmeliyiz..Yoksa stres artacaktır ve bu sıkıntı yaratır..

20.45 itibariyle liderliğimizi sürdürüyor hatta mümkünse puan farkı yapmış şekilde liderliğe devam ediyor oluruz umarım..Niang ve Dia yokken Buca maçı kadrosuyla çıkarız gibime geliyor , tabi Caner-Stoch değişikliği mümkün olabilir..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...