27 Mayıs 2011 Cuma

İyice Küçülen Trabzon Yönetimi..

  • Trabzonspor bu sezon gönüllerin değil, “futbolun, çalışmanın, inancın, emeğin, dürüstlüğün” şampiyonudur.

  • Bu nedenle kutlanmayı asıl hak eden O’dur. 

  • Büyük Trabzonspor taraftarı her zamanki gibi sezon boyunca takımımıza eşi benzeri olmayan bir destek vermiştir.

  • Uzun süre sessizliğini koruyan kurumumuz, yarışın normal seyrinden sapmaya başladığı süreçte kendisine yapılan haksızlıkları, saldırıları ve ülke futbolunda gördüğü eksiklikleri dile getirmiş, hiçbir zaman polemik yaratarak, rakiplerle hakemleri etki altına almak adına söylem ve eylemde bulunmamıştır.

  • Elim bir kaza geçiren ve hayatı tehlike yaşayan oyuncumuz Gabriç’ten küçük puntolarla bahseden yaygın medya, Fenerbahçeli oyuncuların eşlerine dahi sayfalarında boy boy yer ayırmaktadır.

Trabzonspor'un yaptığı basın açıklamasından birkaç satır paylaşmak istedim sizinle..Güler misin ağlar mısın dedikleri bu olsa gerek..Bir kulüp ne kadar saçmalar çok güzel örnek sunmuş Trabzon camiası..

Özellikle polemik yaratmadık kısmına çok güldüm..Fenerbahçe'nin neredeyse aldığı her galibiyeti sonrası çıkıp konuşan  ya futbolcu ya hakem şikesi imalarında bulunan kimdi acaba..Babacan'ı suçlayan , son hafta dahi Fener'in attığı goller net değilmiş diyen kimdi acaba..Sivas'ı Tff'ye şikayet eden Hasan Yener hangi takımın yöneticisiydi acaba..Kendi hatalı kararla gol atınca onu çıkarın maç 2-0 olur diyen ancak benzer hata Fb lehine yapılınca Fener hakemlerle maç kazanıyor imasında bulunan kimdi acaba..Bunlar polemik yaratmak değilse ne sorması ayıp..

Eşi benzeri olmayan destek takımın puan puana giderken rakibinin fullediği İzmir Atatürk'ü boş bırakmak , kendi evinde oynadığın son maçta tribünleri doldurmamaksa içeride dışarıda her maça koşan ,50 bin kapasiteli stata 100-150 bin bilet talebinde bulunan Fenerbahçe taraftarının yaptığı nasıl ifade edilebilir..4-5 puan öndeyken bile berabere devam eden maçta oyundan çıkan oyuncunu yuhalamak mı eşi benzeri olmayan destek..

Cidden ağır saçmalamaya devam ediyor Trabzon cephesi..9 puan öndeyken gülücükler saçan , Aziz Başkan mutlaka Kulüpler Birliği başkanı olarak kalmalı diyen insanların gerçek yüzlerini geride kalan 17 haftada gördük , anlaşılan o ki daha da görmeye devam edicez..

Açıklamanın tamamı için sizi buraya alalım..

2 yorum:

BlueRaven dedi ki...

lanet olsun zihniyete bak

Cengiz dedi ki...

burada altını çizdiğiniz ifadeler metnin tamamına bakılınca oldukça masum kalıyor. zira "Yaygın medyanın, yıllardır Güneydoğu insanının köşeye sıkıştırılmasının bugün karşımıza çıkardığı sonuçların bir benzerini Trabzonsporlular’a yaşatması ihtimalinin vebalini taşıyıp taşıyamayacağını sorgulamasının zamanı gelmiştir" diye bir cümle var ki tüyler ürpertici. ne yapacaksınız ey Trabzon yönetimi? örgüt kurup silahlanıp dağa mı çıkacaksınız? bu ülkede bu beyanat sonrası sporda şiddet yasası diye ortalığı kasıp kavuranlar niye ortaya çıkmazlar? bu sporda şiddeti bile aşan bölücü bir ifade ve terörle mücadele kapsamına bile alnabilirken maalesef yetkili kim varsa kulağının üstüne yatacak.

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...