8 Mayıs 2011 Pazar

Milan ''18'' Yaptı..

5 yıl üst üste şampiyon olarak ligi resmen domine eden İnter'in serisine Milan son verdi..2004 sonrası ilk kez şampiyon olan Milan ligde 18. şampiyonluğunu kazanmış oldu böylelikle..

Roma deplasmanından 0-0lık beraberlikle dönen Milan ligin bitmesine 2 hafta kala şampiyonluğu garantilemiş oldu böylelikle..Maç sonunda oyuncuların sevinçleri görülmeye değer cinsten..



Geride kalan 36 maçta 23 galibiyet alan Milan 9 kez berabere kalırken 4 de yenilgi aldı..Topladığı 78 puan bitime 2 hafta kala Milano ekibini şampiyon yapmaya yeterken Milan şampiyonluğu Roma Olimpiyat Stat'ında bulunan yaklaşık 10 bin taraftarı ile kutladı..Milan'da Pato ve Zlatan attıkları 14'er golle en golcü oyuncular olurken Zlatan ayrıca 12 de asist yaptı geride kalan 36 haftada..



Bu şampiyonluk takımın genç yıldızlarından Pato'nun Milan formasıyla ilk şampiyonluğu olurken emektar Seedorf için büyük ihtimalle son olacak..Seedorf'un kontratı sezon sonunda bitecek ve Milan'dan hala teklif gitmiş değil..Milan'ın gelecek hafta oynayacağı maça yeni sezon formasıyla çıkacağını da hatırlatalım..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...