23 Ağustos 2011 Salı

Spending Some Fucking Money.. #2

Yarın Şampiyonlar Ligi Play-off turu rövanş maçını oynayacağız..Hafta sonu ligde 3. hafta maçımızı deplasmanda Manu karşısında oynayacağız..Transfer döneminin bitmesine de 10 gün kadar var..Yani sezon başlayalı çok oldu..

Peki ya Arsenal'de durum ne..3 resmi maçta sadece 1 gol atıp sadece 1 galibiyet alabildik..Takımın en önemli 3 yıldızından 2 si satıldı..Takıma sadece 1 direkt katkı verecek oyuncu alındı..

Kalan 10 günde takımı ayağa kaldıracak en az 2 nokta transfer yapılmalı..Geçtiğimiz günlerde 1 diyordum ama Nasri gidince bu 2 oldu , olmalı da..Orta sahaya mutlaka ama mutlaka takviye yapılmalı..Yoksa uzun yıllar sonra ilk 4 dışında tamamlarız sezonu..

1 yorum:

LosTurcos dedi ki...

Eden Hazard, Montolivo, Arteta isimleri geçiyor. Eden Hazard ve Montolivo'yu alsak müthiş olur. Bu arada ben gençlerin de çok iş yapacağını düşünüyorum, Jenkinson ve Frimpong gayet iyi oyuncular. Liverpool maçını tam izleyemedim henüz, ama Miquel de zor bi maçta ilk maçına çıktı, genel olarak bir baktım maça kötü değil gibiydi performansı. Ryo ve Chamberlain için de AW çok iddaalı. Yarın da Udinese'yi geçersek, bundan sonrasında takım yükselişe geçecektir.

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...