21 Eylül 2010 Salı

aurelio'dan taraftara ısınma turları..


Bu pozisyon sonrası Volkan'ın tedavi görmesine oyunu soğutuyor,bilerek yatıyor diyenlere gelsin bu fotoğraf..Şu tekmeyi siz yiyin bakalım ne oluyor..Marco da bu tekmeyle Ricardinho kavgası sonrası papaz olduğu Beşiktaş taraftarıyla barışır artık..

10 yorum:

Adsız dedi ki...

NE ALAKASI VAR VOLKAN HIC YOKSA 15 DAKIKA YEDI,MACTAN ONCE DEDIK KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK GELIYORUZ...

dr imperius dedi ki...

@adsız

keyiften yattı yani volkan zaman geçirmek için..komik..darbeler sonucu ödem oluştu adamın dizinde..15dakika az ya en az yarım saat çaldı oyundan..

Adsız dedi ki...

Beşiktaşın hızını durdurmak için yattı sonuçta mevzu bahis volkan olunca herşey bekleniyor kendisinden mesela ilk yarı yan hakeme ettiği küfür;) ayrıca kendi bile yattığını kabul ediyor hoca ve toraman izin vermedi diyor tedavı olmama, nasıl bir tedaviyse artık .Merak ediyorum Tümer size geldiğinde Beşiktaşa laf atarkende taraftara şirin görünmek için yapıyor diye düşünüyormuydun ?

dr imperius dedi ki...

@adsız

pardon da hangi hız ? sağlı sollu ataklar yapıp üst üste pozisyonlar yakaladınız da biz mi göremedik??

adam 2kere darbe aldı,1i zaten fotoda diğeri de maçın başında nobre'nin pozisyonunda..o darbelerin aynısını şu bilerek yattı diyenlere de uygulayalım bakalım ne kadar yatıyorlar..

sakatlık sonrası tedavi icin yatmasıyla küfür etmesini bir tuttun ya helal sana..komedi cidden ya..

herhalde şirin gözükmek için yapacak..laf atmak,forma için mücadele etmek başka marco gibi kasti faul yapmak başka..

Adsız dedi ki...

Valla ikinci yarı ben fenerı pek göremedim 354 pas besıktas 196 fenerbahce %60 a 40 topa sahıp olma,1-0 onde bitirebılmek ıcın kapanan herseyı yapan bır takım vardı karşımızda ,ben yatmayla kufurü bır tutuorum cunku ıkısınıde yapan volkan her turlu pıslık beklenır kendısınden.Bu arada Marcoyada kasti faul yaptığı için istersen eleştirme adam butun o hareketlerı fener camıasından ogrendı :)

dr imperius dedi ki...

volkan'ın sakatlık sonrası tedavi gördüğü 2pozisyonun ilk yarıda olması o zaman sizin pek hızınızla alakası değilmiş o zaman..hele ki 1-0 sonrası 4-5 net pozisyon bulan bir takımın kalecisinden bahsediyoruz..

ahlak dersi veren camianın taraftarının saygı durusunda koro halinde küfür etmesi..alkışşşş..

Adsız dedi ki...

hımm anladım sen ıkıncı yarıyı ızlememıssın demekkı ondan boyle konusuyorsun yoksa volkanın ıkı kez en az 5 er dakıka yatmalarını gorsen bunları söylemezdin.Bize ahlak dersi vermeden önce detaylara bakalım istersen o ıstıklal marşı sırasında uzerımıze yanan meşale atıldıgını susuz kalmamız ıcın gıselerın kapatıldıgını modernlık abıdesı olan stadınızın dar korıdorlarında 1.5 saat bekletıldıgımızı biliyormusun ? bu arada macı ızlemedıgın ıcın detay verıyım 2550 > 50000 ....

Adsız dedi ki...

bu arada ılk yorumunda volkanın dızınde odem olusut demıssın haftasonu sahada bu dedııgımı unutma oynamazsa sendne ozur dıleyecegım bu postun altında oynarsa sen napacaksın ?

dr imperius dedi ki...

@adsız

2.yarının başında q7'nin soldan kestiği orta ve köşe vuruşundaki q7-bobo şutları dışında pozisyonunuz var mı ? nasıl bir baskıymış mu ? kontra oynayarak 2.devrede niang-diayla sizinkinden daha net pozisyonlar bulduk..nasıl bir ezmeymiş bu anlamadım..bizi boğdunuz sağlı sollu ataklar geliştirdiniz de volkan oyunu soğutmak için mi yattı?sana diyorum aynı darbeleri gel sen al bakalım ne olacak??

en az 5er dakika değil yahu yanlışın var..10ar dakika yattı..maç zaten 11e doğru bitti volkan yerde yattığı için..deplasman lafları ettiğine göre hemen her deplasmanda aynı sorunlar var..tuvaletlerin açık olmadığı stadlar bilirim,hiçbirinde saygı duruşunda küfür edilmedi..

bir sonraki mesajında kalecisiz yenmiştik ya da desibel rekoru bizde demeni falan bekliyorum..hadi..

marco'nun kasti yaptığı faulün fotosunu koyuyoruz yapılan yorumlara bak ya..2550 > 50000 miş falan yok su yoktu..

Adsız dedi ki...

marconun o yaptıgı faule kastı dıyorsan zaten tartısmaya gerek yok camıaları karıstırma aurelıo bızde hıc bır zaman sızın tumerı,emreyı koydugunuz statuye gelemez bu tartısma uzar gıder sene sonunda 15 puan fark yıyıp aykutla azızeyı elele gonderınce bu yorumları okurusun...çekirdkçi taraftarınada selam olsun bu arada ...

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...