18 Ocak 2011 Salı

Darren Bent'in bonservis rekoru kırma istikrarı..

Premier Lig'de transfer açısından hareketli bir gün yaşıyoruz..Son olarak Darren Bent'in transfer haberi düştü ajanslara..Resmi olarak bitti transfer..Maliyet için 24milyon pound rakamı konuşuluyor..18milyon net bonservis için ödenecek tutar,eklemelerle 24 ü buluyor..Bu rakam Aston Villa'nın transfer için ödediği en yüksek ücret,yani rekor kırarak geldi Bent..

Gol yollarında sıkıntı yaşayan Villa için ilaç gibi bir transfer oldu bu..Villa ligin en az gol atan takımlarından..Sunderland formasıyla bu sezon çıktığı  20 maçta 8 gol atan Bent Villa için nokta transfer..

Bent hep yüksek bonservis bedelleriyle transfer oldu..Tottenham'a o zaman ki kulüp rekorunu kırarak 16.5 milyon pound +eklemelerle transfer olmuştu..Tottenham'dan Sunderland'e de gene rekor kırarak takım değiştirdi Bent..10milyon pound +eklemelerle 16.5 milyon poundu bulacak bir bedelle..Ve şimdi gene rekor kırarak transfer oldu..Başarı gerçekten bu..

Geçen sezon attığı 24 golle kariyerinin en yüksek rakamına ulaşan İngiliz futbolcu milli takım formasını 7 kez giydi..Bent ayrıca sıkı bir Arsenal taraftarı..
Fotoğraf eskilerden..Hangi takım olduğunu artık tahmin edersiniz..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...