25 Ocak 2011 Salı

Gençlerbirliği maçına neden gitmeli..

Perşembe günü  hem futbol hem de erkek basketbol takımımızın maçları var..Başlama saatleri birbirine yakın sayılır..Futbol maçımız 20.00'de,basket maçımız ise 21.45'de..Yani futboldan çıkıp baskete gitme şansımız yok..Tercih yapmak lazım..

Tercihler belli..Son zamanlar bu kadar çok boşa çıkan kombine görmemiştim Saracoğlu'nda oynanacak bir maç için..Tahminim stadımız yenilendikten sonra resmi maçlardaki en düşük seyirciye oynacağımız yönde..Basket takımı ise kapalı gişe oynayacak..An itibariyle tüm biletler satılmış durumda..Sinan Erdem'de 15-16 bin kişi olacakken Kadıköy'de 8-10bine ulaşmamız bile zor..

Kombine sahiplerinin çoğu gelmeyecek maça,hani pek de haksız sayılmazlar..Grupta 0 çekip elenen bir takıma sırt dönmek kolay..İddiasız bir maça hele ki tvde kritik bir basketbol maçımız varken insanların gelmemesi de normal..

Ben bilet almadım,arkadaşımın kombinesiyle orada olacağım..Büyük ihtimalle gençlerle,yedeklerle oynayacağız..Hazırlık maçı gibi iddiasız bir maç olacak..Ama unutmamak gerekir ki bu takım hafta sonu sezonun en kritik maçına çıkacak,o yüzden haketmeseler de desteğe devam etmek gerekir..İmkanı olan,arkadaşının boşa çıkan kombinesini alan gelmeli..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...