22 Ocak 2011 Cumartesi

mutsuz,az umutlu bir 3.sıra takımı..

Ligde 3. olan bir takımın taraftarı 2.yarı için çok umutsuz olmaz di mi..Yani puan farkı 9 olsa da olmaz..Ya da genel olarak takımından memnundur..Örneğin Arsenal ligde 3. ama taraftar mutlu ve umutlu..Ya da Barca-Real ligine dönen La Liga'da 3. sırada yer alan Villareal taraftarı 13 puan geride bile olsa mutludur..Barca-Real zaten aşmış bu ligi ben iyiyim der..Milan'ın 4 puan gerisinde yer alan Lazio taraftarı 3.sırada olmasını dert etmez şampiyonluğu hedefler..Bundesliga'da uçup giden Dortmund'dan 13 puan geride olan Mainzliler bile mutludur..3.sıradayız ama Cl'ye gideceğiz der..Örnek çok..

Peki ya Fenerbahçe taraftarı..3.sıradayız ama takımdan mutlu olan var mıdır..Umudu olanlar da azınlıktır..İlk 11 bazında ligin en iyi takımı olan kadro ilk yarıda döküldü resmen..Derbileri kazanamadık,o sıralar ufak maçları 3er 5 er atıp kazanırken olsun eskiden derbileri alıp diğer takımlara karşı verdiğimiz puanlarla yalan oluyorduk,bu senetam tersi olsun diye avutuyorduk kendimizi..Ama sonra alt sıradaki takımlara da kaybetmeye başladık..Kısacası kötü bir 17 haftayı geride bıraktık..

Kritik 2 maç oynayacağız..Önce bu akşam Antalya deplasmanı sonra haftaya evimizde Trabzonspor..Kupadaki hüsran ve hazırlık maçındaki kötü oyun yüzünden moraller kötü..Açıkçası rakiplere bakınca şu an dipteyiz diyebiliriz..Bu bir çıkış maçı ve isyan maçı olmalı topçular için..Biz buyuz lan demeleri lazım artık..3 pua yetmez bu akşam mücadele eden takım da görmek istiyoruz sahada..Ulan 3 puana şükret sen diyenler olabilir..Haksız sayılmazlar..Ama ben sıkıldım arkadaş 3 puan alıp mücadele etmeyen takımı sahada görmekten yıllardır..

İlk maçta maça harika başlayıp yarım saatte 4-0 yapmıştık skoru,ikinci yarı dursak da takım o maçtaki oyunuyla umut vermişti..Ama sonrası pek gelmedi..Antalya kadrosuna göre oldukça iyi yerlerde olan bir takım..Mücadeleyi bırakmıyorlar,isim isim bakarsak çok da etkili hücum hattı yok Necati dışında..Yolladığımız Deniz defansın en iyisi..Başkanın dediği gibi isim isim baktığımızda rakibi ezmesi gereken bir kadro var..Ancak sahada bitiyor herşey..19.00 itibariyle tek görmek istediğim şey 9puanlık farka,oynadığı her kupadan elenmesine rağmen istekli,arzulu,koşan,basan bir Fenerbahçe..He bir de çubuklu forma!!

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...