29 Ocak 2011 Cumartesi

Vela bir kez daha kiralandı..

Meksikalı forvetimiz Vela Wba'ya kiralandı..2.5 yıllık Arsenal macerasında 62 maçta forma giyip 11 gol atan futbolcu sezonun kalan kısmında Wba formasını giyecek..Daha önce de İspanya'da Salamanca ve Osasuna takımlarında kiralık olarak forma giyen Vela yetenekli olmasına rağmen bir türlü beklenen patlamayı yapamamış biri..Genelde kupa maçlarında daha çok forma şansı bulan Vela lig ve avrupa maçlarında ise daha çok oyuna sonradan girerek forma şansı buluyor..

Vela'nın gidişi için çok sayıda yetenekli forvetimiz varken oynaması için gitmesi gerekiyordu demiş Wenger..Vela'nın kaliteli bi topçu olduğunu da eklemiş..

Wba formasıyla 13-14 maçta 10 gol falan atmasını beklemiyoruz Vela'dan..Her maç oynaması öncelikli beklentimiz..Forma giydiği maçlarda da gol atarsa iyi olur..Wenger her ne kadar kaliteli forvetlerimiz var dese de Bendtner ve Chamakh'ı bile kesemiyorsa Vela'nın işi zor sanki..

1 yorum:

Alp dedi ki...

al sana adam gibi forvet.
vela tam bir baş belası fakat Arsenal'de sürekli geri planda kaldı. Bizimkiler paraları aragonese daum'a dağıttı. İstesek bu adamı alamazmıydık şu devre arasında. Ama o vizyon nerede?

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...