20 Ocak 2011 Perşembe

Gülmek bize yakışıyor be..

2011'e kötü başlayıp üst üste 2 deplasmandan güzel futbol ve galibiyetle dönünce keyfim yerine geldi açıkçası..Önce hafta sonu lig maçında West Ham'ı güzel futbol ve rahat bir skorla geçip Manu'yu takibi sürdürdük..Dün de FA Cup 3.tur tekrar maçında deplasmanda Leeds'i 3-1 le geçtik..Gene iyi oynayarak..Kupada yeni rakip 2 alt lig takımı Huddersfield Town..

4 kupada da varız şu an..Oynadığı her kupada yer alan tek takımız..FA Cup'ta 4.turu çok ama çok rahat geçeceğimizi düşünüyorum..Artık 5.tur rakibimiz kim olacak onu merak ediyorum..Carling Cup'ta yarı final ilk maçında Ipswich'e yenildik..1-0 lık sonuç 2. maç için pek sıkıntı yaratmaz,yeter ki rakibi ciddiye alalım..Zorlanmadan finale çıkarız..5 yıl sonra en çok yaklaştığımız kupa,rakip ya West Ham ya da B'ham olacak çünkü..

Lig ve Cl'de de iddiamız devam ediyor..Şampiyonlar Ligi'nde rakip Barcelona..Doğruya doğru işimiz zor..Barca kabul etmek gerekir ki şu an dünyanın en iyisi..Chelsea ve Man City maçlarındaki futbolu oynarsak şansımız var..Kafa kafaya 2 maç izleriz..Ama Manu maçındaki gibi oynarsak sıkıntı olabilir fazlasıyla..4 kupadan kağıt üzerinde en az şansımızın olduğu Cl..

Ve lig..1 maç fazlamızla 2 puan gerideyiz Manu'dan..Manu ile evimizde oynayacağız..O maçı alırsak işin rengi baya baya değişir..Deplasmanlardaki başarımızı evimizde sağlayamadık bu sene,pisi pisine verdiğimiz 1-2 maç var..Yenilgi yerine berabere bile kalsak şu an liderdik..

Sezon sonu müzemize en az 1-2 kupa eklememiz lazım..İnancımız yerinde..Olacak olacak olacak!!

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...