14 Nisan 2011 Perşembe

2.Sheva..

2006 yılında Milan'dan Chelsea'ye tam 31  milyon pounda transfer olmuştu Sheva..O zaman için rekordu bu ücret..Milan'da harika bir kariyer yapan , iyi futbolcudan yıldızlığa yükselen Ukraynalı Shevchenko'dan oldukça umutluydu başta Abramovic ve Mourinho olmak üzere herkes..Ancak tutmadı..2 senede 47 kez Chelsea forması giyen golcü futbolcu sadece 9 kez rakip fileleri havalandırabildi..Londra'ya ve İngiliz futboluna bir türlü alışamayan Sheva önce eski takımı Milan'a kiralanıp daha sonra da futbol dünyasına adım attığı D.Kiev'e bedelsiz olarak gitti..Yani Chelsea için koca bir hayal kırıklığı oldu..


Devre arasında 50 milyon pounda Liverpool'dan Chelsea'ye transfer olan Torres hala gol atabilmiş değil..Yüzlerce dakikadır gole hasret olan futbolcu Londra'ya hala alışamadağını ifade etmiş..Gol atamama süresi artmaya başlayınca da doğal olarak İngiliz basınında 2. Sheva mı olacak tartışması başlandı..

2.Sheva olma ihrimali var evet İspanyol futbolcunun..Sakatlıklar sonrası eski formundan çok uzak olan futbolcuya ödenen yüksek bonservis belli ki onda stres yaratıyor..2-3 maç daha sürerse bu sessizlik Torres'i pek iyi günler beklemiyor diyebiliriz..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...