21 Nisan 2011 Perşembe

Tottenham 3 - Arsenal 3..Bir Arsenal Klasiği..

İlk 11 : Szczesny - Sagna , Koscielny , Djourou , Clichy - Song , Diaby , Cesc , Nasri , Theo - Rvp

Oyuncu Değişiklikleri : Wilshere dk.52 (Diaby) , Arshavin dk.81 ( Nasri ) , Bendtner dk.81 ( Theo )

Goller : Theo dk.5 , Nasri  dk.12 , Rvp dk.40

Topla Oynama : %50

Rakibin bir kez daha puan kaybetmiş senin maçından önce..Tamam derbiye çıkıyorsun hem de deplasmanda..Ama artı motive olman için bir şans daha var..Kazanırsan fark 4e inecek ve evinde Manu maçın var..

Maça başlamadan önce durum buydu..Rüya gibi başladık gene ve 5.dakikada Theo ile öne geçtik..Hızlı çıktığımız her pozisyonda Theo sıkıntı verdi rakibe..Ya pozisyona girdi ya da dengesini bozdu Tottenham'ın..Maça golle başlayıp hemen ardından gol yemek bize yakışırdı zaten..Yedik de..Morali bozmadık topu kontrol edip saldırmaya devam ettik..Nasri'nin harika golüyle bir kez daha öne geçtik Whl deplasmanında..Cesc-Nasri iyi paslaşıp Theo da aralara iyi kaçınca sıkıntı yaşamadık devrede..Devre sonlarına doğru Rvp ile 3.golü de bulduk..Tam havaya girmişken 40 kere vursa 1 kere gol olur denilecek bir adam Huddlestone ceza sahası dışından attığı golle farkı 1e indirdi..Devre bitmeden fişi çekme şansı varken gene beceriksiz olup saçma bir gol yedik..

2.devreye Tottenham hızlı başlasa da 55.dakika sonrası kontrolü elimize aldık..Özellikle orta saha ve rakip ceza sahası çevresinde çok rahat pas yaptık..Ancak ceza sahasının içinde üretken olamadık..Tam rakibi oyundan düşürmek üzereydik ki penaltıdan gol yedik..Penaltıdaki çıkışının benzerini ilk yarıda da yapan ve ucuz yırtan Szczesny bu sefer yırtamadı ve gene saçma bir penaltı yapıp golü yedik..Golden sonra Tottenham'ın net 3 pozisyonu vardı..Acemi hatalar yapan genç kalecimiz bu pozisyonlarda ise yıldızlaştı..80 sonrası oyunu dengelesek de maç 3-3 bitti..

Şampiyonluk yarışını geçtim şimdi 2.lik bile şüpheli..Averajla 3.lüğe düştük..

Szczesny iyi kaleci doğrudur..Ancak hala güven vermiyor..Ya 1-2 sene sabredip hata yapsa bile forma vereceğiz ya da tecrübeli bir kaleci alacağız..

2 farklı öne geçtiğimiz sanırsam 3 ya da 4. maçı da galibiyet alamadan bitirdik..Acı ama gerçek..''winner'' değiliz beyler..

Rvp son 23 maçta 22 gol oldu..Cesc-Nasri ve Theo oyunun genelinde iyiydi..Song ise bu takımın değişilmez oyuncusu olduğunu gösterdi..Aynı şekilde Sagna da her ne kadar çok iyi olmasa da bu akşam kalite farkını ortaya koydu..

Wenger sene sonunda hamle yapmalı..Ya level atlamak için 3-4 nokta transfer yapacak ya da biz iyi oynayıp kupasız kalmaya devam edeceğiz..

Tempolu , 6 gollü ,8-10 pozisyonlu bir maç izledik..Sonuç kötü olsa da keyifli bir maçtı..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...