30 Nisan 2011 Cumartesi

Şampiyonların Günü..

Şampiyonların teker teker ilan edildiği bereketli bir gün yaşıyoruz bugün..3ü ülkemizden 1i de Almanya'dan olmak üzere tam 4 şampiyon belli oldu bugün..Hepsini tebrik ederim..

Bank Asya'yı ancak hafta sonları sonuçlara bakarak takip ettim sene boyunca..Sezon başında favoriler arasında var mıydı bilmiyorum ama Samsunspor'un şampiyonluğu benim için sürpriz oldu..Karadeniz temsilcisi 5 yıl sonra geri dönmüş oldu böylelikle Süper Lig'e..Evinde 14 maçta hiç yenilmeyen Samsunspor ligde kalıcı olur umarım..


Bundesliga'da sezonun büyük kısmında lider olan B.Dortmund beklenilenden geç de olsa sonunda şampiyonluğunu ilan etti bu hafta..Evinde Nürnberg'i 2-0 la geçen Dortmund takipçisi Leverkusen'in puan kaybetmesi sonucu bitime 2 hafta farkı 8e çıkardı ve şampiyonluğu garantiledi..9 yıllık hasret sona erdi sonuç olarak..


Göztepe..Efsanenin yükselişi devam ediyor..Amatöre kadar düşen takım önce 3.lige , sonra 2.lige ve son olarak da bugün şampiyon olarak Bank Asya 1.Lig'e yükseldi grubunu lider bitirerek..Taraftarı ve geçmişiyle alt ligleri haketmeyen Göztepe'yi en geç 2 sene içinde Stsl'de göreceğimize eminim..Eğer Altay ligde kalırsa seneye 4 takımın temsil edileceği Bank Asya 1.Lig mutlaka takip edilmeli..Göztepe-Ksk derbisi izlemeyeli çok olmuştu..





Ve Elazığspor..O da Gzötepe gibi seneye Bank Asya 1.Lig'de mücadele edecek..Grubunu lider bitiren Elazığspor'u tebrik eder , gelecek sene için de başarılar dilerim..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...