15 Nisan 2011 Cuma

Messi vs Ronaldo volume 2..



Toplam 2993 görüntüleme alan Messi vs Ronaldo yazımızı yazdığımızda tarih 29 Kasım 2010'du..Aradan geçen 4.5 ay sonra iki yıldız oyuncu (aradaki milli maçı saymıyorum) bir kez daha karşı karşıya geliyor..Gene bir El Clasico ama bu sefer adres farklı..Bernabeu..

Ligde fark 8 puan Barcelona lehine..Yani şampiyonluğa yakın olan taraf Barca..Real bu maçı kazansa bile şansının çok az olduğunun farkında..Bu maçın en büyük anlamı ilk yarıdaki 5-0 biten maçın rövanşı hatta biraz daha sert ifadeyle ''intikamı'' olacak olması..

Peki ya yıldızlarımız ne durumda..Messi bu sezon 48. resmi golünü atarak Barca tarihine adını yazdırdı..Eski rekor Ronaldo'ya ait olan 47ydi..Yani Messi oldukça formda..Ancak hala Mourinho'nun takımlarına karşı gol atabilmiş değil Arjantinli yıldız..İlk yarıdaki 5-0lık maçta da golü olmadı..Bakalım hasrete son verecek mi..

CR 7 'ye gelirsek..O da oldukça iyi bir sezon geçiriyor..45 maçta tam 40 golü var..Real'in en golcü ismi..Ayrıca o da 50 gole en çok ulaşan oyuncu olarak Madrid tarihine geçti..Ancak CR 7'de hala Barcelona'ya karşı gol atabilmiş değil..Onun da bu hasrete ne zaman son vereceğini merak ediyoruz..

İki oyuncunun rekabeti sadece sahada değil biliyorsunuz..Facebook'da 23 milyon hayranı olan CR 7'ye henüz 10 gün önce kurulan hayran sayfasında ulaştığı 7.2 milyon hayranla rakip olacak belli..

Ligde gol krallığında 28 maçta 29 gol atan Messi lider..Ronaldo ise 28 maçta 28 gol atarak Messi'nin hemen peşinde..Yani burada da bir rekabet söz konusu..

Cumartesi akşamı 4 maçlık randevunun ilk ayağına çıkıyoruz..Lig maçından sonra Kral Kupası ve Cl yarı final maçlarında birbirlerine rakip olacak bu iki oyuncuyu izlemek keyifli olacak..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...