15 Nisan 2011 Cuma

Avrupa'da Derbiler Haftası..

Başta La Liga olmak üzere hafta sonu Avrupa liglerinde dev maçlar oynanacak..Biz de bunları keyifle takip edeceğiz tabi..

Haftanın en önemli maçı şüphesiz Real Madrid - Barcelona maçı..Ligde 8 puan önde olan Barcelona'nın biraz daha rahat olacağı maç..Açıkçası ben bu maçın Real Madrid açısından daha önemli olduğunu düşünüyorum..İlk yarıda aldıkları 5-0lık yenilginin intikamını almak isteyeceklerdir..Maç Cumartesi akşamı 23.00 'de Ntvspor'da..

En değerli kupalardan biridir FA Cup..Tarihi eskiye dayanır ve önemi oldukça fazladır..İşte bu kupada artık 4 takım kaldı şampiyon olmak için..Wembley'de oynanacak yarı final maçında bir Mancherster derbisi izleyeceğiz..United-City maçı..Oynadığı 3 kulvarda da şampiyonluk hedefleyen United kadar o kadar para harcadık sezonu en azından bir kupayla kapatalım diyen City kadar da önemli bir maç..Zevkli geçecek derbi Cumartesi akşamı 19.15'de Ntvspor'da..

Epl'de ise haftanın maçı Londra'da..Tamam derbi aynı şehir takımları arasında oynanan maçlar için denir ama ne olursa olsun derbidir Arsenal-Liverpool maçı..Evinde üst üste yaşadığı puan kayıplarıyla yarıştan biraz uzaklaşan Arsenal için Manu'nun maç yapmadığı haftada puan farkını biraz daha indirip en azından rakibi stres altına sokma şansı..Tarihleri açısından İngiliz futboluna damga vuran 2 takımın maçları son yıllarda oldukça zevkli geçiyor..Anfield'daki 4-4 sona eren maçı unutmayın ve bu maçı mutlaka izleyin derim..Maç Pazar günü 18.00'de Spormax ekranlarında olacak..

Bir diğer önemli maç-derbi de Ligue 1'de oynanacak..Psg-Lyon..Pazar akşamı saat 22.00 de oynanacak maç Kanal a'da olacak..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...