17 Aralık 2010 Cuma

Arsenal-Barcelona eşleşmesi üzerine..

Şampiyonlar Ligi'nde 2.tur kuraları az önce çekildi..Buna göre rakibimiz Barcelona..İlk maç Emirates'te oynanacak..

Zaten Schalke hariç diğer 3 takım zordu bize çıkacak..En zorunu çektik kurada..Bence iyi kura..Elersek Barca'yı o havayla final uzak olmaz..Wembley'de final rüya gibi birşey..Elenirsek de kupanın 1numaralı favorisine elenmiş olacağız belki çok da üzülmeyeceğiz..Lige de daha fazla ağırlık vereceğiz..

Geçtiğimiz sezon da Barcelona çıkmıştı..İlk maçta 2-2 berabere kalıp deplasmanda Messi'nin 4 golüyle 4-1 yenilip elenmiştik..O maçlara göre şu an kadromuz daha iyi..Silvestre falan oynamıştı düşünün..En azından daha az sakatımız var şimdilik..


Favori Barcelona doğruya doğru..Wenger'in rakip kim olursa olsun aynı taktikle sahaya çıkması sıkıntı yaratabilir..Barcelona'ya karşı ofansif oynayanlar sıkıntı yaşıyor..Orta sahadaki pas trafiklerini kesmek için bozan bir takımla sahaya çıkmak lazım..Geçen seneki İnter'in oyun planı örnek olmalı..Sonuçta hücuma hızlı çıkacak oyuncularımız var..Bunu kullanmak gerekir..

Sonuçta sakatlıklar,transferler vs olabilir ilk maça kadar..Konuşmak erken ancak ilk bakışta zor bir kura gibi gözüküyor..İlk maç Şubat 16'ı da Londra'da ikinci ma. ise Şubat 22'de Barcelona'da oynanacak..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...