16 Aralık 2010 Perşembe

Grant'ı sıkıntı bastı..

Premier Lig'de son sırada bulunan West Ham United'da teknik direktör Avram Grant'ın geleceği tartışılmaya başlandı..Özellikle Blackburn Rovers'ın hocası Sam Allardyce'ın görevden alınmasıyla ki Blackburn'ün West Ham'dan 9puan fazlası var İsrailli hocayı sıkıntılı günler bekliyor..Özellikle bu hafta sonu deplasmanda oynanacak Blackburn maçı ve gelecek hafta gene deplasmanda oynanacak Fulham maçı West Ham için çok kritik..

Son 18 yılda Noele ligin son sırasında giren takımlardan sadece 1i kümede kalmayı başarmış..İşte bu istatistik Doğu Londra temsilcisini endişelendiriyor..Geçtiğimiz sezon göreve gelen ve 4 yıllık kontrata imza atan Grant'ın aslında sakatlıklarla da başı dertte..Jack Collison, Thomas Hitzlsperger, Valon Behrami, Kieron Dyer, Carlton Cole ve Mark Noble gibi isimlerin sakatlıkları ciddi sıkıntı yarattı takımda bu bir gerçek..Ancak kupadaki Manu zaferine rağmen takımın 17maçta 12 puan alabilmesi başarısızlık..Gerek yönetim gerek hoca bunun farkında zaten..

Daha önceki yazılarımda yönetimin Ocak ayında takviye yapacağını söylemiştim..Ocak ayına kadar oynanacak 3maç var..Ve 3maçtan en az 1ini kazanamadığı takdirde Grant'ın görevden alınacağını düşünüyorum..Hatta takviye bile yapılmayacaktır bence..Zaten sezon sonu sözleşmesi biten birçok oyuncu var..Oyuncu satışı bile söz konusu olabilir..Kısacası önümüzdeki 3maç çok önemli West Ham ve Grant için..Umarım puanları toplarlar ve biraz nefes alırlar..

2 yorum:

Sıradanbirblog dedi ki...

Dr. bence blog çok güzel. Eline sağlık. İngiltere ligini senden takip edicem galiba. Ayrıca harika sportif videolar. Kolay gelsin.

dr imperius dedi ki...

eyvallah hocam sağolasın..İşin ucunda yazdıklarının okunması,takdir görmesi olunca emekler boşa gitmemiş oluyor..

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...