16 Aralık 2010 Perşembe

Kural mı rezalet mi..






Fenerbahçe Acıbadem bildiğiniz üzere şu sıralar Katar'da.. Katar’ın başkenti Doha’da yapılan Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonası’na katılan ekibimiz ilk maçında şu sıralar Brezilya takımı Sollys Osasco ile karşılaşıyor..

Katar futbolda 2022 Dünya Kupası'nın ev sahipliğini kazandı geçtiğimiz günlerde..Milyarlarca euroluk projelerle ortada stad vs yokken aldılar organizasyonu..Öğrenecek çok şeyleri olduğu açık ama..Bana mı ters geldi bilmiyorum ama voleybol şampiyonasına katılacak takımlar aynı salonda ve aynı anda antreman yapıyorlarmış..Zaten fotoğrafta da görülüyor..Benzer organizasyonlarda durum nasıl bilmiyorum ama bana oldukça saçma geldi bu..Sonuçta taktik idmanı da yapılabilir orada..Ortaya perde çekmekle tedbir almak bir yere kadar etkili olur..Eğer kural bu değilse takımların tek salonda aynı anda çalışması saçmalık..Ve bu Katar'ın daha çok yolu olduğunun göstergesi..İnşallah Fifa rezil olmaz..

Bu arada turnuva için Katar'a giden Fb Tv'in kamera ve diğer teçhizatlarına Doha Gümrüğü’nde alıkonulmuş..İnceleme yapıp öyle verilcez denilmiş,..Rezalet..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...