23 Aralık 2010 Perşembe

Benitez-Liverpool ..?

İnter'de ki görevine son verilen Rafa Benitez'in bir sonraki durağı ne olacak merak konusu..Şimdiden konuşulmaya başlandı bile..İngiliz basının da Benitez haberleri,yorumları çoğalmaya başladı bile..Kimi Liverpool'a dönebilir diyor,kimi Blackburn ya da West Ham isimlerini telafuz ediyor kimi ise İspanya'ya gidecek diyor..

Kime gidecek bilmiyorum ama Liverpool'a dönecek dedikoduları artmaya başladı..Malum Roy Hodgson yönetimindeki Kırmızılar bu sene çok kötüler..Hoca istenmeyen adam durumda..Forumlarda toteme bile başlanmış gitmesi için taraftarlarca..Ve birçok taraftarın Benitez'i isteyen,geri gelmesini destekleyen postları var..Genç olduğunu,öğrenmeye açık biri olduğunu,zamanında onunla çok başarılı olduklarını ve hatalarına karşın yeni bir şans verilmesi gerektiğini düşünenlerin sayısı hiç de az değil..

Hodgson ise bu dedikodulara ''pek sanmıyorum,eğer doğru isim o olsaydı 6ay önce gitmesine izin verilmezdi..Görevime talip olan,yerimde olmak isteyen birçok isim var..Ama ben hala buradayım'' şeklinde cevap vermiş..

Bir Arsenal taraftarı olarak Benitez'i geri görmek isterim Liverpool hocası olarak..En azından bir rakibimiz saf dışı kalmış olur kafadan..

1 yorum:

İsmail dedi ki...

ahah Kerem son cümle bitirdi beni.

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...