28 Aralık 2010 Salı

Mesajı aldınız umarım!! Arsenal 3-Chelsea 1..

Mesajı verdik herkese..Maç öncesi söyleyip durduk bu bir mesaj maçıdır diye..Sağolsun topçularımız bizi mahçup etmediler..

Aslında son 2yıldır Manu ve Chelsea'ye karşı yenildiğimiz maçlardaki oyunumuzun benzerini gördük dün sahada..Maç öncesi Chelsea pek kapanmaz diye yazmıştık ama yanıldık..Ancelotti'yi anlamak zor cidden,kaç maçtır kazanamayan bir takım nasıl 9kişi kapanır ilginç..Kontrol bizdeydi,orta sahada paslaşmalar iyiydi ancak ceza sahası çecvresinde 8-9 Chelseali olunca bu alanda etkili olmakta zorlandık..Nasri sol kanatta oynayınca etkili azalıyor gibi..Dün ilk yarıda çok etkili değildi..Wilshere top çalmaları,pas trafiğine olumlu katkısıyla neden bu genç yaşında ilk 11de tercih edildiğini gösteriyor..Nasri'nin etkili şutu dışında pozisyonumuz olmasa da rakibe  de net pozisyon vermedik..Ve ilk yarının son dakikada son 2senedir yapamadığımız şeyi yapıp golü atıp öne geçtik..

Önde olan taraf biz olunca hızlı oyuncularımızın katkısı daha da fazla oluyor..İşte Theo'yu gördük..2. ve 3. gollerdeki katkısı ortada..İkinci yarının ilk 20dakikasını yolda olduğumdan izleyemedim..Açtığımda skor 3-1 olmuştu zaten..Kalan dakikalarda öndeyken nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık..Biraz daha son paslarda akıllıca davransak 4 de gelebilirdi..Ama canları sağolsun be..

Güzel galibiyet..Tabi bu galibiyetin anlamı yarın deplasmanda Wigan'ı yenersek daha da artacak..Derbiyi kazanmak baya moral vermiştir herkese..Takıma ve şampiyonluğa inanç daha artmıştır şüphesiz..Ancak hala eksikliklerimiz var..Drogba ve Cech bizde olsa bu takım şu anda çok farklı yerlerde olurdu..Stoperlerimiz ilk yarıda neredeyse hatasız oynarken son dakikalarda gereksiz panik yapıp hatalar yaptılar..Dün akşam takımın 3. ve 4. stoperiyle maça çıktığımızı da unutmamak gerek..

İlk 11:Fabianski-Sagna,Djourou,Koscielny,Clichy-Song,Cesc,Wilshere-Theo,Nasri,Rvp
Oyuncu değişiklikleri:Diaby dk.73(Theo),Chamakh dk.76(Rvp),Tomas Rosicky dk.88 (Cesc)
Goller:Song dk.45,Theo dk.50,Cesc dk.53

1 yorum:

İsmail dedi ki...

Aldılar aldılar.

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...