8 Ocak 2011 Cumartesi

Arsenal 1 - leeds 1..Tur sonraya kaldı..

Hafta sonu erken başlayan maçları severim..Cumartesi günü ekran başına kurulup Lig tv spikerlerinin de olmadığı bir maçı izleyelim dedik Ntvspor'da..Kolay geçmesini beklediğimiz Leeds United maçını..

Kupa kazanamıyoruz 5yıldır..Ligde daha oynanacak 17maç varken en kolay kupa kazanma yolu kupa maçları di mi..Ve bunların da en değerlisi FA Cup..Rakip Leeds United,bir alt lig takımı..Maç öncesi bu maçı rahat kazanırız,3-4 fark olmalı falan diyoruz..Ki Wenger de rotasyon yapmış ama öyle büyük değişiklikler yok..Cescle Nasriyi koy kadroya lig maçı 11i diyebiliriz ilk 11e..

Maç öncesi olumlu baktığımız herşey hakemin başlama düdüğünü çalmasıyla olumsuza döndü..İlk yarıda sadece 20.-30. dakikalar arası baskı kurabildik..O anlarda da hani ulan bu da kaçar mı dediğimiz pozisyon yok..Arkaya atılan toplarla etkili olmaya çalışan takım Leeds United..Gol gelmiyor ve devre golsüz bitiyor..

İkinci devre cılız bir baskıyla başladık oyuna ama kaç senedir bu takımda forma giyip gram oyunu ilerlemeyen Denilson'un yaptığı salakça penaltısı sonrası geriye de düşüyoruz..Wenger hemen Cescle,Theo'yu aldı oyuna biraz aralıklarla..Song ve kayıp adam Chamakh çıktı oyundan ama kaçan net bir Leeds pozisyonu dışında pozisyon bile olmadı 80e kadar..


Yazıyı yazmaya başladığımda dakika 82ydi..Bu dakikadan sonra birazdan adı geçecek adamlar 10gol bile atsa düşüncem değişmeyecek..Bu takımın kurtulması gereken birkaç oyuncu var bana göre..Başında Bendtner geliyor..Bu adam bizim forvetimiz asla olamayacak..Olmasın da..Ben bu kadar salak topçu çok az gördüm..Ondan sonra Denilson geliyor..Kim istiyorsa bu adamı satmak gerekir..Çok çok az ilerleme kaydetti 3-4 senede..Yaptığı penaltı komediydi resmen..Benim bildiğim Brezilyalılar oyun zekası iyi oyuncular olur ama Denilson pek Brezilyalı gibi değil,attığı frikikler dışında..Ve Arshavin..Yetenekli adam evet..İsteyince maçın adamı olabiliyor,tek başına maç alıyor..Ama İSTEYİNCE..Kötü gününde çeklimiyor..Ve bu sene kötü günlerinin sayısı fazla..Yeter artık..

İlk11:Szczesny-Eboue, Squillaci, Djourou, Gibbs-Denilson, Song, Rosicky-Arshavin, Chamakh, Bendtner
Oyuncu değişiklikleri:Cesc dk.58(Song),Theo dk.67(Chamakh), Vela dk.79(Rosicky)
Gol:dk.90 Cesc(p)
Maçın adamı:Djourou

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...