17 Ocak 2011 Pazartesi

Vermaelen sezonu kapattı diyebiliriz..

Bu sezonun en büyük hayal kırıklıklarından biridir Vermaelen'in sakatlığı..Eylül ayında milli maçta sakatlanan ve ilk kontrollerde birkaç haftaya geri dönecek denilen Belçikalı stoper Eylül ayından beri sakatlığı nedeniyle forma giyemiyor..Transferi sonra savunmanın 1 numaralı adamı olan ve taraftarın en sevdiği oyunculardan biri olan Vermaelen yokluğunda Arsenal savunmasında bir türlü istikrar sağlanamadı..

En son Ocak ayı sonunda döneceği söylenen stoperin yaklaşık 6hafta daha sahalardan uzak kalacağı açıklandı..Operasyon geçircek Vermaelen..Belçikalı haber sitesi sporza.be  ye konuşan oyuncu ameliyatın iyileşmesi için tek seçenek olduğunu söylemiş..Mart ayına sahalara dönmesi imkansız,dönse bile form tutması falan sezon sonunu anca bulur..Kısacası Vermaelen sezonu kapattı diyebiliriz..Vermaelen için Manu forması giyen Owen Hargreaves'in sakatlığının benzeri durum yaşıyor deniliyor..Hargreaves hala toparlayamadı kendini 2 yıldır,umarım benzer bir sakatlık değildir..

Şimdi Wenger ne yapacak peki..Elde 3 stoper var..Koscielny,Djourou ve Squillaci..Djourou inanılmaz formda son 1 aydır..Squillaci sene başındaki formundan uzak,Koscileny ise giderek performansını arttırıyor ama 3ü de Vermaelen'in formda olduğu zamanda verdiği katkıyı verecek oyuncular değil..Ya da en azından 3 stoper 2.yarı için olası sakatlık-ceza gibi durumlarda yeterli bir sayı değil..Song zaman zaman bu bölgede oynadı,gene oynayabilir..Ama Song'a ön liberoda daha çok ihtiyacımız var..Bu durumda transfer şart..Mertesacker,Samba ve Gary Cahill transferde en çok adı geçen isimler..





1 yorum:

İsmail dedi ki...

Hangisi daha iyi top kullanabiliyorsa o gelsin. Vermaelen'in yerine alınan oyuncu öyle olmak zorunda. Djourou fizikli zaten fizikli olmasına gerek yok bence.

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...