18 Nisan 2011 Pazartesi

Arsenal 2010-11 Değerlendirmesi..

Arsenal için kısaca sezon özeti yapacak olursak ;

Arsenal 2 - Tottenham 3..İlk yarısını 2-0 önde kapadığımız Epl maçında ikinci yarıda ezeli rakibimizden 3 gol yiyip maçı kendi sahamızda 2-3 kaybediyoruz..

Newcastle 4 - Arsenal 4..68.dakikasına deplasmanda 4-0 önde girdiğimiz maçın sonunda sadece 1 puan alabiliyoruz..22 dakikada kalemizde gördüğümüz 4 gol..Ve 4-4 lük sonuç..

Arsenal 1 - Birmingham 2..2005 yılından beri kupa kazanamamış takımımız için kupa çok yakın..Rakip ligde düşmemeye oynuyor , maçın son 20 dakikasında inanılmaz baskı kuruyoruz , ancak gol gelmiyor..Maç tam 1-1 bitecek derken defans-kaleci anlaşmazlığı sonucu Martins topu boş kaleye yolluyor ve yeniliyoruz..Kupa gene yalan..

Barcelona 3 - Arsenal 1..2-1 kazandığımız ilk maçın ardından takımımız eksikleri olmasına rağmen umutla çıkıyor sahaya..Tek bir şut denemesi dahi olmadan maçı bitirmemize rağmen 1-1 sonrası Rvp atılımasa belki maçın gidişatı değişirdi diyoruz..Ancak tekrar vurguluyorum kaleyi bulan-bulmayan tek bir şutumuz bile yok..

 Arsenal 1 - Liverpool 1..90 +8 de Rvp'nin penaltı golü ile öne geçiyoruz..90+12 de penaltıdan gol yiyoruz..

Ve kendi evimizde oynadığımız son 3 lig maçı..Sırayla Sunderland-Blackburn ve Liverpool..Üçünde de berabere kalıp tam 6 puanı bırakıyoruz..Lider ile aramızda olan puan farkı kaç peki..6..Yani bu 3 maçı kazansak şu an lideriz..

İşte 2010-11 sezonunun Arsenal için nasıl sonuçlandığını gösteren maçlar..Beceriksizlik ve şanssızlık bizim işimiz..

1 yorum:

firatimo dedi ki...

Newcastle ve Liverpool maçlarında şampiyonluk uçmuş adamım. Bir daha da böyle fırsat gelir mi bilinmez.

Unionclub

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...