17 Nisan 2011 Pazar

Fenerbahçe 1 - G.Antepspor 0 ..

Maç öncesi Avea-Blogger toplantısı için Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeydik yaklaşık 20 kişi..Tanışma , sohbet , fikir alış-verişi derken maç saati yaklaşınca tesislerden topluca stada gidip davetlisi olduğumuz Fenercell tribünündeki yerimizi aldık..Her şey için Avea-Fenercell'e teşekkür ederiz öncelikle..

Maça gelirsek..Aslında uzun uzun yazılacak çok şey var..Antep'in aşırı sert futbolu , hakemin ezikliği , kaçan gollerimiz , bence Aykut Kocaman'ın oyuna geç müdahalesi ve uzatmada gelen gol..Yazdıkça yazılır..Ama bu seferlik izninizle biraz tembellik yapıyorum..Gerçi tembellik sayılmaz şu an hissettiklerimi yazmak istiyorum sadece..

Maç sonunda hakem Fb'yi tuttu diyen futbol zavallılarına , kendi takımı neredeyse küme düşecekken hala Fener yendi diye üzülüp Trabzon yarın lütfen yensin moduna giren rezillere , son haftalara girdikçe iyice gerçek yüzlerini gösteren Sadri Şener ve tayfasına bir şey demek istiyorum..

Koyduk mu..!!!

7 yorum:

WarBlood dedi ki...

Lugano'nun yaptığı hareket içinde birşeyler söyleseydin.

Ayrıca kimseye Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istemediği için,rezil deme hakkın yok.Her ne kadar dibe vurmuş olsak ta,şampiyonluk sayısı olarak gerinizde kalmak istemiyoruz.Bu yüzden de şampiyon olmanızı istemememiz çok doğal.Sanki aynı durumda siz olsanız farklı davranacaksınız,geçin bu ayakları...

dr imperius dedi ki...

Sen Lugano öncesinde penaltıları , Emre Güngör'ü konus ben de sana Lugano derim..

Hakkım olup olmadığını sen mi belirleyeceksin..Tam liste ver de bilelim ne hakkımız varmış..

Ben küme düşme hattının 2 sıra üstündeyken kendi durumumu düşünürüm , rakibim ne bok yemiş beni ilgilendirmez..

Sen geç bence bu ayakları..

WarBlood dedi ki...

Sırf tuttuğun takımın şampiyon olmasını istemiyorlar diye insanlara rezil deme hakkını kendinde buluyorsan,diyecek birşeyim yok.

cigid dedi ki...

WarBlood, takımının Trabzon'a yenilerek tarihinin en fazla mağlubiyetini aldığı(henüz 15) maçta bile "Fener şampiyon olmasın da..." modundaydınız. Ne mutlu bize ki Size Galatasaray'ı değil; her hafta bir takımı tutturtacak kadar büyüğüz. Siz de ligi takip etmiş oluyorsunuz hem böylece. :D

dr imperius dedi ki...

@WarBlood

ne güzel demiş @cigid

rakibinin şampiyon olmamasını istemeyebilirsin, ama sırf o şampiyon olmasın diye takımının yenilmesini istiyorsan (ki gs-ts macında 1-2si haric tanıdıgım her gsli yenilelim diyordu) benim taraftarlık anlayısıma göre o lafı söylerim..

WarBlood dedi ki...

http://lwarblood.blogspot.com/2011/04/galatasaray-trabzon-galatasarayn.html


Galatasaray'ın her ne şartta olursa olsun yenilmesini istemedim,istemem de.

dr imperius dedi ki...

O zaman seni o grubun dışında tutuyoruz..

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...