2 Nisan 2011 Cumartesi

Jose'nin seri sona erdi..

Eylül ayında yazdığım yazıda Mourinho'nun rekorundan bahsetmiştim..O gün için Mourinho çalıştırdığı takımlarla evinde oynadığı maçlarda 138 maçlık bir yenilgisizlik serisine sahipti..O maçtan sonra Real oynadığı 12 maçı da kazanınca Jose seriyi tam 150 maça çıkarmıştı..Seri Barca maçına kadar kesin devam eder diyorduk , ancak Gijon hepimizi yanılttı..151. maçta kaybetti Jose..

Ligin ilk yarısında Gijon hocası ile papaz olmuştu Jose..Barca'ya yattıklarını ima etmiş ve tepki çekmişti..Deplasmanda 1-0 yenmişti Real ama kendine yeni bir düşman kazanmıştı..Belki Barca'ya yenilmek kadar koymuştur bu yenilgi Portekizli hocaya..Gerçi maç sonu soyunma odalarına gidip tek tek tüm oyuncuları tebrik etmiş , Gijon hocası nasıl mest olmuştur..

Porto ile 38 , Chelsea ile 60 , İnter ile 38 maç devam eden seri Real Madridle çıktığı 15.maçta sona erdi..Real bu yenilgi ile bence ligi de kaybetti..Artık Mourinho için yeni hedef Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu..Orada kıracağı rekor da fena..3 farklı takımla Cl şampiyonluğu..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...