3 Nisan 2011 Pazar

Nazar Boncuğu Olsun..Fenerbahçe 0 - Bursaspor 0..

Maç öncesi ambians süper olur maçı da kazanırız diyordum..5 haftalık aradan sonra maça Fb kart zımbırtısı yüzünden gidememek koymadı desem yalan olur..Es es maçına organizasyon yap , bilet ayarla ama Kadıköy'de maça gideme..Neyse artık bu ders oldu Fb kart alıp ''gerçek'' !! taraftar olmak lazımmış..

Maça gelirsek..En büyük korkum Özer'di..Hocanın onu kazanma isteği , fazla güveni takıma fazlasıyla zarar veriyor..Sağ kanatta sene başından beri müthiş uyumlu oynayan ve verimlilikleri tavan yapan Gökhan-Mehmet ikilisini bozmak takıma büyük zarar veriyor..Gençler maçında gene Topuz'u ortaya çekip 60 dakika etkisiz oynamasına sebep olup sonra gerçek yerine çekince nasıl etkili hale geldiğini gören Aykut Kocaman'ın ders aldığını düşünüyordum , yanılmışım..75de Gökay'ı oyuna sokabiliyorsan maçın başında da  oynatabilirdi diyebiliriz rahatça..Kısacası hocamız Özer tercihinde oldukça hatalıydı..Umarım kalan maçlarda Özer ısrarı devam etmez..

Maça gelirsek..İstekli ve baskılıydık oyunun genelinde..İlk yarıda 10-25 . dakikalar arası Niang'ın devamlı içeri kaçmasıyla Santos'un kanatında tek kalmasıyla sıkıntı yaşasak da neredeyse maç boyunca pozşsyon vermedik rakibe..Biz de bulamadık doğru ama 90 dakika kapanan , iyi mücadele eden bir takıma karşı gerekeni yapmaya çalıştık devamlı..Özellikle Niang'ın kafasıyla indirdiği pozisyonda Alex'in bence yanlış tercihiyle kaçırdığımız gol maçın kırılma anıydı..Semih ve Özer dışında takımın tamamı görevini yaptı diyebiliriz  bu akşam..

Son 20 dakika neredeyse maçı Bursa yarı sahasında oynasak da golü bulamadık ve 2.yarının ilk puan kaybını yaşadık 10.maçta..Açıkçası ummadığım bir kayıp oldu..Es es maçında  puan kaybetme lüksümüz var diye düşünüyordum ama artık kalmadı..Üst üste 2 maçta puan kaybı yaşarsak bu kötü olur , mutlaka 3 puanla dönmemiz lazım Eskişehir'den..

Ben dahil hemen herkes Selçuk'a mutlaka sövmüştür Fb maçlarında..Gitsin, bu takımda ne işi var diye yorumlar yaptım zaman zaman..Ama çok iyi gördük ki Selçuk bu takım dm oynayacak nadir topçularından biri..Eksikliği takıma zarar veriyor..Özellikle de yabancı kontejyanı büyük sorun yaratıyorken..Umarım C.Tesi'ye kadar hem Selçuk hem de Emre iyileşir de son 2-3 haftadır yaptığımız gibi yap-boz yapmayız takımda..

Hakem için bir şey demek gerekirse..Bizim lehimize de düdük çaldı aleyhimize de..Semih'e vermediği kart , Semih'in pozisyonda çalamadığı penaltı , Ozan'a ikinci sarıyı verememesi , Lugano'nun Miller'a yaptığı kartlık faul vs vs..Rezaletti kısaca Kuddisi..

1 yorum:

Sıradanbirblog dedi ki...

Selçuk'a sövmedim hiç. Ama blogtada eleştirilerim oldu. Trabzon maçındaki Selçuk'a kim ne diyebilir. Ama Kayseri maçı da var.
Ve çok daha önemli bir şey var. Marco gittiğinden beri sanırım 3-4 sezon oldu, o bölgede istikrarlı bir oyuncuya ihtiyacımız var. Ve Selçuk her sezon orada fırsat buluyor, başta kötü oynuyor, sonra adapte oluyor, sonra sakatlanıyor. Her sezon 5-6 maçlık bir seriden sonra sakatlanan bir oyuncu, şampiyonluğa oynayan bir takımın asıl parçası olmaz. Olursa böyle olur.

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...