30 Aralık 2010 Perşembe

Şımarıklık..

"Dünya'nın önde gelen kulüpleri beni beğenerek transfer etmek istiyorsa bu benim kalitemi gösterir. Ama Aykut Kocaman'ın bana güveni hiç yok ve Fenerbahçe'de oynayamamamın başlıca nedeni bu olsa gerek"
"Ama şu yarım sezonda yaşadıklarımdan sonra Fenerbahçe'de kalmak istemiyorum. Eğer oynamayacaksam Fenerbahçe'de kalamam. Bu benim milli takımdaki geleceğimi de tehlikeye atar" "Daum akıllı bir hoca ve çılgın bir insandı. Çok daha ağır antrenmanlar yaptırmasına rağmen ben onu, Aykut Kocaman'dan daha çok seviyordum. Onunla başarılı bir dönem yaşamıştım. Ayrılmasaydı, herşey çok daha güzel olabilirdi"



Bu açıklamalar Santos'a ait..Basında çıkan haberlerde yazıyor..Kulüpten henüz yalanlama gelmedi..Basına güvenmiyorum ama bu kadar da sallayacaklarını pek düşünmüyorum..



Gelelim açıklamalara..Şu açıklamayı yapan topçunun tez vakit satılması gerekir..Bu zihniyetteki topçularla başarı sağlamak zor..Santos paşamızın saha içi performansı ortada..Koca ilk yarıda 1-2 maç adam gibi oynadı o kadar..Oynadığı maçlarda sol kanat kulvar oldu resmen..İsteksizliği,şımarıklığı,kötü performansı can sıktı zaten bu sene..Formasını giydiği takımın hocasına sallamak da neymiş..Eğer açıklamalar cidden onun ağzından yapılmışsa Alex hariç Brezilyalılar gitsin dememizin ne kadar doğru olduğu ispatlanmış olacak..

1 yorum:

fenerlihüseyin dedi ki...

Beyefendi sezon başı ülkesinden besiye girmiş dana gibi döndü ve dediğiniz gibi eli belinde rakip ataklarını çook seyrettik maçlarda.
ama neymiş kaliteliymiş ! Evet kalitelisin .
Ama önce sen kaliteni ciddiye al hakkını ver yeteneklerinin ki başkalrı da sana güven ve saygı duysun.
Başlık çok yerinde olmuş , şımarıklık denir buna başka bir şey değil.

Üstelik kendisini gidip izleyip beğenen ve alınmasını onuylayan da Aykut Kocaman.
Bu adam mı değişti yoksa ben mi diye bile sormuyor .

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...