12 Ocak 2011 Çarşamba

Final 2.maça kaldı..ipswich 1 - Arsenal 0..

Leeds maçından sonra Wenger bu maç Ipswich maçına daha fazla odaklanmamızı sağladı demişti..Maç boyu rakibi ciddiye aldık evet,ama fazla abarttık gibi geldi..

2 maçlı eleme olduğundan Carling Cup yarı final maçına biraz kontrollü başladık..Topa sahip olan takım bizdik ama 7-0 sonrası Ipswich baya iyi kapandı bize karşı..Ağırlıklı olarak göbekten delmeyi çabaladık ilk yarı boyunca ama ceza sahası çevresinde kitlendik hep,sağolsun Bendtner oldukça etkisiz olunca doğal olarak biz de etkili olamadık..Gibbs ve Eboue de gerekli ofansif katkıyı veremeyince kanatlarda da etkili olamadık..Kitlenen oyun pozisyon kısırlığına da sebep oldu ve yarı 0-0 sona erdi..

2.yarıda da durum pek değişmedi açıkçası..Maçın o ana kadar en net pozisyonu sayılabilcek pozisyonda Ipswich forveti tam topa vuracakken yanlış görmediysem Koscielny son anda müdahale etti ve mutlak gol pozisyonunu engelledi..60.dakikadan sonra ise baskımız geldi..Oyuncu değişiklikleri sonrası oyunu rakip alana yıkmaya başladık..75.dakikada Cesc'in kale sahasından kaçırdığı pozisyon maçın kırılma noktası oldu..Hemen ardından baskımızı arttırmışken defans ileride yakalandı ve kontradan golü yedik..Prsikin'in golüyle 78'de durum 1-0 oldu..Peşinden kurtarıcı olarak Vela!!! girdi..Takımın en etkisizi Bendtner'di desem şaşırmassınız di mi..

Gene işi uzattık..Biz bu takımı eler finale kalırız..Orada sıkıntı yok..Ama 2.maçı daha rahat oynamak varken gene işi uzattık..Chelsea'den 7 yiyen takımı yeneriz artık di mi!!


İlk 11:Szczesny-Eboue, Koscielny, Djourou, Gibbs-Walcott, Denilson, Fabregas, Wilshere, Arshavin- Bendtner
Oyuncu değişiklikleri:Song dk.68(Wilshere),Chamakh dk.68(Bendtner),Vela dk.80(Arshavin)
Gol:

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...