13 Ocak 2011 Perşembe

Blatter'e göre en iyi lig La Liga..

Fifa başkanı Sepp Blatter La Liga'nın Premier Lig'den daha iyi olduğunu söylemiş,hatta Epl'in La Liga'dan öğreneceği var demiş..

Paşamıza göre Fifa Yılın 11inde 8 oyuncunun bu ligden olması ve İspanya'nın Dünya Kupası'nı alması La Liga'yı en iyi yerel lig yapıyormuş..İspanyol milli takımında tüm oyuncuların İspanya'da oynaması ve ligin en çok yerel futbolcuya sahip olmasını da konuşmasında belirtmiş Blatter..Fifa yılın 11inde Epl'den hiçbir oyuncu yok,Epl dünyanın en iyi pazarlanan ligidir demiş..

La Liga'dan Barca ve Real Madrid'i çıkaralım bak o zaman ne oluyor Blatter..Pazarlam gücü bir yere kadardır..Hiç kimse kötü bir malı tüm dünyaya pazarlayamaz..Fifa yılın 11inde La Liga'dan fazla oyuncu olması normal..Milli takım başarısı üzerine Messi-Ronaldo 2lisi büyük etken..Bu sene 2 İngiliz takımı ya da 2 İtalyan takımı final oynasın o zaman bakalım 2011 oylamasında La Liga'dan Messi-Ronaldo dışında kaç oyuncu olacak..

Durup dururken böyle bir açıklama yapmaz Blatter..Oyları kapmak istiyor herhalde..Oy için Dünya Kupası'nı pazarlayan adamdan herşey beklenir..

1 yorum:

İsmail dedi ki...

La git :D. güldürme adamı :D

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...