26 Şubat 2011 Cumartesi

6 da 6 çok yakın..

Taraftarın gözünde çok kolay olan bir maça çıkıyoruz bugün..Kasımpaşa maçına..5te 5 lik seriden sonra ben dahil çoğu insan önümüzdeki 3 maçın (K.Paşa-Gençler-Konya) çok kolay geçeceğini düşünüyor..Kağıt üzerinde baktığımızda bu 3 takım da Kayseri-Trabzon-Bjk gibi takımlardan kolay evet..Ancak 3ü de amaca sahip, ortak bir amaç hem de..Kümede kalmak..

Hafta içi röportaj sırasında Loran'a sordum takımda bir rahatlama var mı diye..Tam tersine çok ciddiye alıyorlar Kasımpaşa'yı dedi..Olması gerekeni yapıyorlar yani..Kasımpaşa hoca değişimi sonrası son 2 maçta aldığı 6 puan ile umutlandı kümede kalmak için..Bu maça hırslı ve moralli çıkacaklardır..

İlk 20-25 dakikada kuracağımız baskı ile maçı koparıp farka gideceğimizi düşünüyorum..Taraftar desteği de bugün sağlam olacaktır..Sahada koşan, ısıran  takım gördülçe taraftarın coşkusu da artıyor..Küfür etmeden destek şart malum kulübümüz ceza sınırında..

Kadroya gelirsek..Ben açıkçası Gökhan ve Dia fit durumda bile olsa bugün yedek olmalı diyorum..Dinlenmeleri şart..Ayrıca şu sıralar 13-14 oyuncu ile yola devam ediyoruz..Bu sayıyı arttırmak için yedeklere de fırsat vermeli..Gökhan'ın yerine Okan bugün mutlaka oynamalı..Dia'nın yerine ise eğer sakatlık sorunu yoksa mutlaka Stoch oynamalı..Zorluk derecesi biraz düşük bir maçta takımla beraber o da iyi oynarsa morallenir..Yok Stoch oynamazsa Özer'i solda izleriz umarım..Dediğim gibi kadro genişliği ligin geri kalan kısmında bize oldukça lazım olacaktır..

İlk yarıda Ali Sami Yen'deydik..6 gollü bir kapanış yapmıştık o stada..Güzel makaramız olmuştu tribünde..Ne çabuk geçmiş zaman yahu..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...