17 Şubat 2011 Perşembe

Epl'de geri dönüş lideri Tottenham..

Geri dönüşlerden bu sene canı en yanan takımın taraftarı olarak bu konuyu inceleyelim dedim..Tottenham ve Newcastle maçlarında kaybettiğimiz 5 puanı sene sonunda umarım aramayız deyip konuya giriş yapalım..

Kısa bir araştırma yaptım..Epl'de bu sezon oynanan tüm maçlara baktım..İlk golü yiyip sonra puan ya da puanlar alan takımların listesini çıkarayım dedim..20 takım içinde en başarılı takım uzak ara Tottenham..27 maçta tam 8 geri dönüş yapmışlar..Bunlardan 2sinde berabere kalırken 6 kez ise 3 puana ulaşmışlar..Buna karşılık Blackburn oynadığı hiçbir maçta geri dönüş yaşamamış..Yani canlı bahis oynarken Blackburn geriye düşünce sakın bu takıma oynamayın,kaybetme şansınız yüksek..

Tottenham geri dönüşlerden 20 puan kazanırken peşinden 11 puanla Stoke geliyor..3 maçta galip gelip,2maçta da berabere kalmışlar..

Everton,Wigan,Fulham 6şar kez berabere kalmışlar geri dönerek..

Büyüklere bakarsak Liverpool sadece 1 galibiyet alırken,Arsenal 1 beraberlik-2 galibiyet,Chelsea 2 beraberlik-2 galibiyet,Man City 1 beraberlik-1 galibiyet alırken Manu ise 3 beraberlik-1 galibiyet almış..

Sezonun en unutulmaz geri dönüşleri  2-3 lük Arsenal-Tottenham,,4-4 lük Newcastle-Arsenal ve 2-3lük Blackpool-Manu maçları olsa gerek..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...