26 Şubat 2011 Cumartesi

mallorca:0-3:barcelona



maçın 11i
pinto 
adriano, pique, abidal, maxwell 
sergio, iniesta, keita 
pedro, messi, villa


Kaptanlar Puyol,Xavi ve dani alves ve Valdes gibi as oyuncuların yokluğunda form düşüklüğü yaşayan  Barca'nın eski real madrid efsanesi Laudrup'un takımı Mallorca karşısında zor anlar yaayacağını düşünüyordu ispanyol medyası. Ancak maç beklentilerin tam aksi şeklinde başladı. Barca klasik oyununu sahaya yansıttı ve forvetlerinin golleriyle maçı aldı. Mallorca'nın uyguladığı ofsayt taktiğinin hatalı olduğu maçın 10.dakikasında belli olsada Laudrup bundan vazgeçmedi ve takımının sonunu hazırladı. Messi ve Villa'nın golleri bu çizgi defans arasına atılan toplarda geldi.
Barca'nın attığı 2 golde yine ofsayt olmamasına rağmen ispanyol medyasında tartışılacağı kesin. Bakalım As agzetesi bu sefer nasıl fotoşop harikaları sunacak bize ?
Ayrıca bugün giyilen yeşil forma sanırım barcelona tarihinin en zevksiz forması.

1 yorum:

Fatih dedi ki...

real'in de puan kaybıyla barça puan farkını tekrar 7ye çıkardı yane garanti şampiyonlar bu arada messi bu sezon 36maçda 42gol 23 asist yapdı şampiyonlar liginde arsenal'a elenseler bile altın topu alabilir düşünün böyle giderse 65gol 40asist falan yapçak uzaylı harbiden

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...