15 Şubat 2011 Salı

Epl'in genç yetenekleri..

Epl'de forma giyen genç oyunculardan bu sezon öne çıkanlar kimdir diye sorulsa herhalde sıralamak pek zor olmaz..En azından 10 oyuncu rahatlıkla sayabiliriz..


1-Gareth Bale..Listenin başında olmasına şaşırılmayacak bir isim..Tottenhamlı oyuncu bu sezon tavan yaptı gerçekten..Sol kanatta koyduğu performansla büyük kulüplerin transfer listesinin başında olan Gallerli oyuncu sezonun performans açısından en başarılı genç oyuncusu..

2-Jack Wilshere..Arsenalin 19 yaşındaki yıldız adayı..Orta sahada takımın değişmezi oldu koyduğu performansla..İngiliz milli takım formasını giyecek kadar iyi oynuyor bu sene..

3-Theo Walcott..Geçirdiği şanssız sakatlık olmasa belki listede 3 değil 1 olurdu rahatlıkla..Yıllardır Arsenalde olmasına rağmen yaşı daha 20lerin başında..Son vuruşunu geliştirince hızının tehlikesi daha da arttı..Sağ kanatta alternatifi yok..

4-Rafael..Gary Neville sonrası uzun yıllar Manu forması giyecek sağ kanat oyuncusudur Brezilyalı..Tabi henüz Neville seviyesinde değil ama en azında O'Shea 'den daha iyi bir futbolcu..

5-Balotelli..Yetenek açısından sıkıntısı olmayan biri..Ancak disiplinsizliği futbolunun önüne geçiyor..Bu sezon 11 maçta forma giyip 8 gol attı..Az değil..Ancak 5 sarı 1 kırmızı kart da unutulmasın..


Sunderland formasını giyen orta saha oyuncusu Henderson(27 maçın hepsinde forma giydi),Manu oyuncusu olmasına rağmen kiralık olarak Sunderland forması giyen Welbeck,Aston Villanın kanat oyuncusu Albrighton,yavaş yavaş forma giymeye başlayan Liverpool'un defans oyuncusu Kelly,sakatlık ya da cezalarla forma şansı bulan ve bunu iyi değerlendiren Manulu Smalling,gene sakatlıklar sonrası forma şansı bulan ve performansıyla takımın 1.kalecisi olan Arsenal'in genç kalecisi Scszceny,Chelsea'de yeteri kadar şans bulamayıp Bolton'a kiralık verilmesi sonrası kendine gelen Sturridge(tüm altyapı takımlarında milli oldu) akla gelen ilk isimler..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...