16 Şubat 2011 Çarşamba

Arsenal 2 - Barcelona 1..Avantaj Arsenal'de..

Geçen seneki maçın ilk 20 dakikasındaki oyun,Newcastle maçının ikinci yarısı ve Barcelona'nın gerçekten müthiş bir takım olması maça ürkek başlamamıza neden oldu..Özellikle 10-25 arası yediğimiz baskı geçene seneki maçın başındaki baskınya benzerdi..Golü de zaten bu dakikalarda yedik..

Kopmadık ama maçtan..Özellikle 45-60 arası harika bir Arsenal vardı sahada..Rakibi bozan,mücadeleyi bırakmayan golü düşünen ama son paslarda etkisiz kalan bir Arsenal..Gol gelmedi ama takım umut verdi..Başta Wilshere olmak üzere herkes maçı istiyordu resmen..Theo-Nasri biraz iyi günlerinde olsa bu baskımız gol de getirirdi ama olmadı..Derken Barca baskısı yedik gene..70e kadar falan çıkmakta zorlandık..Ama sonra iş değişti..

Değişiklikler sonrası Arshavin ve Bendtner takımı iyice ateşledi..Düşünün Wenger Song'u çıkarıp Wenger'i soktu oyuna..İşe de yaradı..Önce Rvp iğne deliğinden soktu topu ve 1-1 yaptı..Gol sonrası ikinci maç nasıl oynamalıyız diye düşünürken Arshavin'in golü geldi..Nasri bitti denilen pozisyonda harika pas verip asistini yaptı..


2-1 yendik beyler..Avantaj bizde..İkinci maç öne çıkacak olan onlar..Umarım bu sefer Nasri-Theo etkisiz kalmazlar..Hızlı adamlarla golü bulmamızın uzak olmadığı bir maç olacak İspanya'da..

Son olarak Wilshere ve Wenger'e bir şeyler demek lazım..Wilshere 19 yaşında ama kocaman yüreğe sahip bir topçu,helal olsun sana..Ve Wenger..Seni sevinirken görmek insana keyif veriyor Reis..


İlk 11:Szczesny-Eboue,Djourou,Koscielny,Clichy-Song,Wilshere,Cesc,Theo,Nasri-Rvp
Oyuncu değişiklikleri:Arshavin dk.68 (Song),Bendtner dk.77 (Theo)
Goller:Rvp dk.78,Arshavin dk.83

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...